Inárcson nyomoznak a Népligetnél eltűnt lány után?

Rendőrök és kutyás mentők vonultak ki Inárcsra szerda délután – írja a Velvet.

A portál szerint az ügynek köze lehet annak a 20 éves, kakucsi lánynak az eltűnéséhez, akinek március 6-án veszett nyoma a Népligetnél. Majoros Vivien a Liget Clubban szórakozott szombatról vasárnapra virradóra, hajnali fél ötkor indult el, amit még rögzített egy ipari kamera. A felvételen jól látszik, hogy a lány besétál egy felüljáró alá, onnan azonban már nem bukkan elő: mindössze pár méter van lefedetlenül, Vivien ezen a rövid szakaszon tűnt el.

Hírdetés

A Velvet azt írja, a hatóságok a Pest megyei Inárcs játszóterét és környékét vizsgálták át szerda délután. Helyiek szerint egy fiatal fiúnak – akit a rendőrség végig bilincsben vezetett – „egy gumibabán kellett elmutogatnia valamit”.

A portálnak egyébként nyilatkozott az eltűnt lány anyja, aki cáfolta a térfigyelő kamera felvételének tényét. Állítása szerint Vivien csak a klub térfigyelő kameráján volt látható, utoljára hajnali hat órakor adott életjelt magáról telefonján, azóta viszont nem lehet elérni. „A rendőrök kedden kutyák segítségével keresték, de nem akadtak a nyomára” – tette hozzá.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »