Íme a megtévesztés magasiskolája: nem Izrael, Brüsszel a hibás

Hát igen, ha léket kap a hajó, mindenki hibás, csak a kormányos nem. Ezt hirdeti az izraeli hivatalos kormánypolitika. Eközben persze szerfelett csodálkozik, hogy lassan már mindenkinek tele lesz vele ama bizonyosa.

Magyar Menedék - Sitchin

A Mazsihisz a minap a debreceni Pásti utcai orthodox zsinagógában „Zsidó kéziratok és szertartási tárgyak” címmel megnyílt kiállításon Ilan Mor nagykövet által elhangzottakat idézi, aki „hosszan beszélt Izrael és az Európai Unió közötti viszonyról, melyet leginkább egy szeretlek-is-meg-nem-is kapcsolathoz hasonlított. Kitért az Unió által támasztott igazságtalan és teljesíthetetlen követelményekre, a kettős mérce problémájára, de hangsúlyozta, hogy a súrlódás nem az egyes európai országokkal van, hanem a brüsszeli vezetéssel, hiszen a tagállamok mindegyikével remek kapcsolatot ápol Izrael, köztük természetesen Magyarországgal is”.

Jaj de jó! Nem Izrael felel a negatív fejleményekért. Nem, egyedül Brüsszel a mumus! Ha nem lenne rémesen komoly a helyzet, azt mondanám, szétröhögöm magamat ekkora orbitális ostobaság olvastán.

Na de akkor most ki és mi kicsoda, micsoda? A Mazsihisz-hírcikkről nem tudom nem idézni Pozsonyi Ádám, korunk egyetlen magyar szépírója legújabb kötete (Irgalom atyja, ne hagyj el!) elbeszélését (Göncz eset):

Hírdetés

„„Mindannyian görög zsidók vagyunk!” Ezt a biológiai nonszenszt Göncz Kinga osztotta meg a Facebook közösségi portálon. Mivel mindig is küldetésemnek éreztem a valótlanságok elleni küzdelmet, hát hozzá kommenteltem: „Ezt kikérem magamnak. Én nem!” Erre Göncz asszonyság ahelyett, hogy elgondolkodott volna, további képtelenségeket sorolt.

„A francia Le Monde a 2001. szeptember 11-iki New York-i merényleteket követően a címlapján ezzel jelent meg: „Mi mindannyian amerikaiak vagyunk!” Így fejezve ki a franciák együttérzését az amerikai néppel. Hasonlóképpen fejezte ki magát Kennedy amerikai elnök, amikor a hatvanas évek elején Berlinbe látogatott: „Mindannyian berliniek vagyunk!”, mondtam, utalva a Berlini Fal által kettéosztott főváros lakóival való szolidaritásra. A „Mindannyian görög zsidók vagyunk” azt jelenti, hogy együtt érzünk és támogatásunkról biztosítunk mindenkit, akit a szélsőjobb támad és fenyeget, legyen az Görögországban, Ausztriában vagy – Magyarországon!”

Úgy éreztem, továbbra is sületlenségeket beszél. Fel akartam hát nyitni a szemét:

„Nem emlékszem, hogy a zsidó szervezetek bármikor hangoztatták volna: „Mi mindannyian székely hazafiak vagyunk”, amikor falukat rombolnak le. Vagy amikor Felvidéken magyarokat ütnek-vernek, megkülönböztetnek, itthon és szerte a világban. Normális ember a saját fajtájáért izgul, küzd az érdekeiért, nem idegenek érdekeit, nézeteit, hasznát lesi, tolja előre és támogatja. Semmi közünk se a görög, se a fokföldi zsidókhoz. Nem haragszunk rájuk, nem is szeretjük őket, sorsuk közömbös. Lényegtelken, nem ránk tartozik. A francia lapok sem érdekesek, és az is teljesen közömbös, miféle szlogeneket szajkóz egy amerikai magazin. Miért kéne ahhoz idomulni, Másolni? Főleg követni! Bolond ember foglalkozik ezzel, esetleg olyan, aki az idegen érdekeit szolgálja.

De ezek a szocialisták nem akarják az igazságot. Fogta magát, és kizárt az oldaláról. Én megtettem mindent, ami tőlem elvárható. Innentől leveszem róla a kezem. Éljen tovább tudatlanságban!”

Hát éljenek. Csak akkor vállalják a következményeket SAJÁT tetteikért. A minden országban ZSIDÓ ZSIDÓK ne takarózzanak mások köpönyegébe! De ha mégis ezt teszik, ne csodálkozzanak viszont, ha az antiszemitizmus mindenhol növekszik.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »