Íme, a Matisz papáék által kínált jövőkép

Íme, a Matisz papáék által kínált jövőkép

A Facebook után az adófizetők pénzéből fenntartott Magyar Távirati Iroda is cenzúráz, írja Dúró Dóra, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője legutóbbi Facebook-posztjában.

A Magyar Távirati Iroda (MTI) megtagadta a "Matisz papa lánya már 32 évesen nagymama lett" című közleményem megjelentetését, mert az szerintük a következő pontokon sérti szabályzatukat, idézem: "A közlemény nem lehet jogsértő, nem lehet alkalmas arra, hogy sértse mások személyhez fűződő jogát, így különösen nem lehet alkalmas más emberi méltóságának, becsületének, jó hírnevének, magánéletének, magántitkának és személyes adatai védelméhez fűződő jogának vagy üzleti titokhoz fűződő jogának megsértésére. Nem tartalmazhat faji megkülönböztetést kifejező, a kisebbségeket sértő vagy gyűlölet keltésére alkalmas tartalmat." – folytatja.

Mint ismeretes, portálunk is beszámolt, a TV2 készített riportot készített Matisz papa családjáról. Ő az a férfi, akinek lánya 11 évesen szülte meg első gyermekét, s szemlátomást, azóta sem hagytak fel ebbéli tevékenységükkel, az akkor 11 éves lány ma már 32 éves, és immár nagymama. Ugyanis 16 unoka gazdagítja a „kiscsaládot”. Ja, és történetesen cigányokról van szó, bár azt gondolom, ezt mindenki tudja.

Azt ugyan fel nem foghatjuk, Dúró közleményében mi a jogsértő, ám azt megszoktuk már, ha a cigányság viselt dolgairól van szó, legyen az akár Gyurcsány-, akár Orbán-kormány, valahogy mindig másodlagossá válnak a magyarok jogai. Márpedig az a minimum, hogy minden magyar megtudja, mi folyik ebben az országban, hogyan csúszik ki lábunk alól a talaj, miképpen veszítjük el napra napra saját országunkat.

Ez az igazi probléma, és nem az, hogy néhány műveletlen, a megélhetési gyerekgyártáson kívül máshoz nem értő cigány vélt személyiségi jogai hogyan sérülnek. Bár rögvest helyesbítenem is kell magam. Ugyanis éppenséggel akad még valami, amihez nagyon is értenek.

Hírdetés

Ez pedig az öncélú és brutális erőszak, mely a hazai cigányság igen jelentős hányadát jellemzi, amelyet időnként egymás ellen, de oly sokszor és tragikusan ellenünk élnek ki. Megnyomorított magyar életek, néma sírkeresztek, elmorzsolt könnycseppek és a tehetetlenségtől ökölbe szoruló kezek jelzik útjukat hosszú évtizedek óta. Ez a cigánybűnözés, mely a demográfiai mutatókat figyelembe véve egyre csak erősödni fog.

Ugyan az alábbi videón konkrétan nem Matisz papa családja látható, de jobban tesszük, ha kiterjesztjük kissé az értelmezést, és úgy fogjuk fel, temérdek mennyiségű „Matisz papa” él Magyarországon, egyre bővülő családdal, és valahogy így ütik el az időt:

(Véletlenszerű eltűnés esetén az eltérő kuiltúra megcsodálható VK-n és Bitchute-on – a szerk.)

Különösebb kommentár nem szükségeltetik a látottakhoz. Itt vélhetően még egymást fenyegetik, mint az enyingi bűnbanda, de ha olyanjuk lesz, akkor megkéselnek minket pusztán szórakozásból a nyílt utcán. Ameddig hagyjuk, mert csak rajtunk múlik, meddig tombolhat még a cigánybűnőzés!

Lantos János – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »