Íme a kékfényes cigány strici

Íme a kékfényes cigány strici

"Csak a szerencsén és a véletlenen múlt, hogy senki nem halt bele a támadásokba", "bíróság előtt az első magyar terrorcsoport", ilyen és ehhez hasonló mondatokkal indult a felvezetés a tavasz folyamán Kékfényben. Tehát az egész hangvétele emlékeztet az 50-es évekre. Miért érdekes ez most? Azon túl, hogy a Hunna-ügy, Budaházy Györgyék koncepciós pere önmagában is az és felháborító, ezúttal a riportot készítő személy miatt érdemes lejegyeznünk pár sort.

Érdemes megnézni a teljes műsort:

– A nyomozás adatai szerint a meg nem nevezett 44 éves férfi 2021 augusztusa óta 13 lakást bérelt szerte az országban, ahol prostituáltak dolgoztak. Borsodi-Buss Emese, a Szabolcs-Szatmár Bereg Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője a csatornát arról tájékoztatta, hogy a szexmunkások naponta 12 és 15 ezer forint közötti összegeket fizettek a férfinak az ingatlanokban elhelyezett széfbe dobva úgy, hogy közben élőképes videókapcsolatban voltak. Több mint 30 millió forintot szerzett így az elfogásáig, az összeget azonban fel is élte – olvashatjuk a Népszavában.

Hírdetés

A lakások tulajdonosai állítólag nem tudtak arról, hogy mi történik náluk, mindenesetre a rendőrök minden érintett helyen házkutatást tartottak és volt, ahol az ott tevékenykedő prostituáltakat is megtalálták.

A nevezett, a rendőrség által csak B.B.-ként említett műsorvezető pedig Berkes Béla névre hallgat, és történetesen még cigány származású is. Büntetett előéletű, és jelenleg is folyik ellene eljárás. Mit is mondhatnánk minderre? Miután megtudtuk Orbán Viktortól, hogy "Grófo a király", Győzikét is láthatólag igazi "nagyágyúként" kezelik, továbbá aki nem lelkesedik a Fekete Vonat nevezetű kultúrszennyért, "az kommunista", nincs is mit csodálkozni, hogy a köztelevízió egy egyébként ezúttal nem éppen fideszes cigány stricit foglalkoztat… Na, hogy erre hogyan mondhatja bárki, hogy elfogadható lenne nemzeti értékrend alapján? Ez már jóval fogósabb kérdés…

L. J. – Kuruc.info

Korábban írtuk: RTL: bordélyhálózat fenntartásával gyanúsítják a köztévé bűnügyi riporterét


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »