Íme a jóságos viktoriánus nénikék állampolgári jogainak hős érvényesítői, a Kubatov-legények

Íme a jóságos viktoriánus nénikék állampolgári jogainak hős érvényesítői, a Kubatov-legények

A Kubatov-bandának éppen úgy nincs köze a Ferencvároshoz, mint ahogy a Jobbikhoz sem, egyesek mégis a Nagy-Magyarország-felvarrók nyomán a nemzeti pártra, a Fradi Security hallatán pedig a klub szurkolóira gondoltak, akik egyébként közleményben határolódtak el.

A jobbára szolnoki kötődésű, portázásból, valamint drog- és szteroidterjesztésből élő bűnözőket most bemutatjuk olvasóinknak.

Krakovszky Tibike volt az, aki egy ideig némának tettette magát a balliberális firkászoknak. Facebook-oldala szerint a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben dolgozott. Ez persze így nem teljesen fedi az igazságot. Az már sokkal jobban, hogy volt börtönben, ahol dolgoznia is kellett. Maradjunk egyelőre ennyiben, a többi információt jelenleg ellenőrizzük.

Hírdetés

Juhos Lóci az adatlapja szerint az FTC-nél dolgozik. Tegyük hozzá gyorsan, a valóságban is.

A fentebb említett Krakovszky Tibikével:

Csányi Misi (Ragyás) többszörösen elítélt, börtönviselt Kubatov-kedvenc, barátaihoz hasonlóan ő is gyakran felbukkan a szolnoki Cantaloop táncházban. Ő a szolnoki csapat vezetője.

Kapcsolódó (videókkal): Kopaszok, Orbán-imádó nagymama és MSZP-s hajasok harca volt a politikai szappanopera mai jelenete


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »