Íme a fideszes módi: Illés Zoltán egy "beteg, frusztrált fasz"

Íme a fideszes módi: Illés Zoltán egy "beteg, frusztrált fasz"

Bayer Zsolt ismét alkotott. Ezzel három dologra hívta fel Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa a figyelmet: egyrészt a nagyobbik kormánypárt egy rendkívül polgári közeg, másrészt teljesen érzéketlen a társadalom többségének véleményére, harmadrészt Bayer Zsolt még arra is alkalmatlan, hogy bekerüljön a Habony-művek gárdájába.

Kezdjük az utóbbival, ami talán az öreg pártkatona számára az igazán kínos. A szárnyait próbálgató Habony-média egyáltalán nem számol a Magyar Hírlappal, és annak megmondó emberével. Sőt, még a gfodoros 888.hu is előbb áll a sorban, mint a bayeres Magyar Hírlap.

Hírdetés

Bayer Zsolt átsiklik afelett is, hogy nem csupán Illés Zoltánnak nem tetszik a Liget-projekt, hanem a budapestiek döntő többségének sem. Miközben a Városliget fáinak kivágása egy szimpla mutyinak a része.

S végül, mi értelme egy ilyen tartalmú szöveget megjelentetni? Miről szól a Fidesz, de most komolyan?!

Illés Zoltán soha nem volt normális. Húsz éve ismerem, tudom. De úgy tűnik, mára végképp elgurult a gyógyszere. Remélem, legközelebb a rendőr szétveri a pofáját. Ne legyenek kétségeik: Például az Egyesült Államokban egy ilyen szituációban szétbasszák a pofáját és elviszik, ha agyon nem lövik. De hát ott demokrácia van, nálunk meg, mint tudjuk, diktatúra. Éppen ezért bőven elegendő, ha Zolikát, ezt a beteg, frusztrált faszt, legközelebb pofán vágják. Ráfér.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »