Íme a botrányvideó főszereplője! Kiderült, milyen származású a metróban nőt lerúgó férfi

Íme a botrányvideó főszereplője! Kiderült, milyen származású a metróban nőt lerúgó férfi

Kiderült, hogy ki rúgta hátba a berlini metróállomáson a német nőt még októberben. A kiszivárgott 17 másodperces videó felkavarta a magyar hírfogyasztókat is.

A Spiegel értesülése szerint a német hatóságok azonosították az elkövetőt, és azt is tudják, hogy azóta már külföldre menekült. A férfiről – akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra – úgy tudni bolgár állampolgár, és az eset után visszatért hazájába, ezért sem sikerült elkapni őt.

A német államügyész most azon dolgozik, hogy az gyanúsítottat visszahozza Németországba.

Hátba rúgta a lányt – métereket repült a lépcsőn

A napokban került nyilvánosságra az a felvétel, ahol egy fiatalember – barna, szakállas, tehát echte német, oder – nemes egyszerűséggel hátbarúg egy lányt a berlini metró egyik állomásán. A 17 másodperces felvételen tisztán látszik mind az elkövető, mind a társai. Utóbbiak természetesen nyugodtan végignézik az eltérő kultúrák találkozásának egyik igen szép és felemelő találkozását.

Ismert, a német hatóságok nem hozták nyilvánosságra az esetet, tartva attól, hogy ezzel is tovább erősítik a muszlim bevándorlók elleni megnyilvánulásokat.

A témához kapcsolódik egy másik mai hír; ahogy arról beszámoltunk, muszlim bevándorlók maszturbáltak egy svéd templomban.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »