Ilyet a ketrecharcosok sem csinálhatnak

Ilyet a ketrecharcosok sem csinálhatnak

A VAR szélsőséges figurái „semmit nem láttak”, a bíró nem adott 11-est, az UEFA mindent rendben talált.

Újabb fotó került elő a magyar válogatott súlyosan megsérült támadójának, Varga Barnabásnak a felkavaró jelenetéről, amelyből egyértelműen látszik, hogy a Fradi focistájával szemben szabálytalankodtak a skótok.

Mint ismert, a magyar válogatott támadója vasárnap a skótok ellen 1-0-ra megnyert Európa-bajnoki csoportmérkőzésen eszméletlenül terül el a földön, miután ütközött a kapussal, Angus Gunn-nal. A Ferencváros játékosát percekig ápolták a pályán, mielőtt a kórházba szállították. Varga többszörös csonttörés miatt arcműtéten esett át, s ugyan az állapota már stabil, legkorábban csak szerdán engedhetik ki.

Könyökkel ütötték ki Varga Barnabást

Hírdetés

A szerencsétlen és kőkemény ütközésről több fotó is előkerült, amikből jól látható, hogy a skótok kapusa könyökkel találta el Varga arcát. Gunn jobbal elütötte a labdát, de közben a másik kezével letarolta a magyar támadót, akit hátulról Anthony Ralston és Grant Hanley is lökött. Érdekes mód sem a játékvezető, sem a videóbíró nem látott szabálytalanságot.

 

Varga Barnabással brutálisan ütközött a skótok kapusának könyöke  – origo/Twitter

Az A csoport harmadik fordulójának mérkőzését a magyar válogatott 1-0-ra nyerte meg Csoboth Kevin 100. percben lőtt góljával, ezzel három ponttal a harmadik helyen végzett és még reménykedhet a nyolcaddöntőbe jutásban. 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »