Ilyen ez a rasszista rendőrség: még az egészséges bioéletmód miatt is üldözi a felzárkózás útját keresőket

Ilyen ez a rasszista rendőrség: még az egészséges bioéletmód miatt is üldözi a felzárkózás útját keresőket

A rendőrök egy újabb cigányt fogtak el, aki Miskolcon, az Ötödik utcában úgynevezett új pszichoaktív anyagot, „biofüvet” árusított a környékbelieknek, köztük fiatalkorúaknak.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság V. Béla 36 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, az Ötödik utcai lakásában elfogásáig úgynevezett „herbál” nevű, kábító hatású anyagot árult.

A 2015. június 23-án végrehajtott akcióban a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztályának nyomozói a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alegység munkatársainak bevonásával fogták el a drogdílert.

Hírdetés

A rajtaütést megelőzően, nem egész egy óra leforgása alatt a nyomozók a gyanúsított lakásáról távozó öt olyan személyt – köztük 18. életévét be nem töltött, fiatalkorúakat – vontak intézkedés alá, akiktől a végrehajtott ruházatátvizsgálás során azonos kinézetű fehér papírpakettekben zöld növényi törmelékek kerültek elő.

A gyanúsítottnál megtartott házkutatáson a rendőrök készpénzt, valamint nagyobb kiszerelésben és eladásra „kiporciózva” új pszichoaktívgyanús anyagokat foglaltak le.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói a gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására – olvasható a Police.hu-n. A rendőrség végre némi hangfoszlányokkal is rendelkező videót tett közzé:


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »