ILYEN EGYSZERŰEN NINCS!

ILYEN EGYSZERŰEN NINCS!

Van egy ilyen facebook csoport, vagy mi a szar, az a nevük, hogy „napi antihabony”. Ezek ma feltettek az oldalukra egy fényképet rólam, és aláírták ezt a szöveget, mintha én mondtam volna.

Hírdetés

Soha, sehol, semmi ilyesmit nem mondtam, de még ehhez hasonlót sem. Ez az első betűtől az utolsóig szemenszedett hazugság. És akkor olvassák el az alá írt kommenteket. S ha mindezt elolvasták, akkor tegyék fel maguknak a kérdést: ezt tényleg lehet? És vajon kinek az érdeke, hogy ezeket az indulatokat, bármi áron, a legocsmányabb hazugságok árán is terjessze? És vajon mit lehet tenni ez ellen? Hiszen tudjuk: mindez „nem sérti a Facebook alapelveit” – a Facebook alapelveit az sérti, ha valakinek nem tetszik, hogy elözönlik a migránsok Európát.

Mindenestre ez már nem vicc. És mindezért a fő felelősséget egy ilyen Facebook csoport viseli, azok a mocskos gazemberek, akik egy ilyen Facebook csoport mögé bújva azt hiszik, bármit megtehetnek.

Én pedig továbbra is kitartóan remélem, hogy nem tehetnek meg bármit. S hogy van, vagy lesz eszköz, amellyel fel lehet lépni ellenük. Mindenesetre most elindulok, és megpróbálom. És kérek mindenkit, minden normális embert, hogy segítsen nekem ebben.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »