Ilyen az, amikor lúdtalpas zsidók testnevelés-órával próbálkoznak – de persze csak azért, hogy kigúnyolják a hazafias oktatást

Július 25-én jelent meg Orbán Viktor miniszterelnök aláírásával az a kormányhatározat, amely év végi határidővel előírja, a védelmi felkészítés feladataival kapcsolatban ki kell dolgozni egy tanulmányt arról, hogyan lehet a hazafias és honvédelmi nevelést testnevelésórán megvalósítani, miként kell ehhez a kerettantervet módosítani.

"A hazafias érzelmekkel megállítják az elvándorlást? Tömegkatonákat "gyártanak"? Meglóduló gondolattal a sorkatonaság visszaállításáig is el lehet jutni. Adunk néhány tippet, hogyan lehetne jó hazafiakat nevelni, a kormány elképzeléséhez igazodóan. Sőt, bemutattuk" – írják a HVG nyomoroncai, akik ily módon kínálnak egy kis betekintését abba, amit nagyapáik műveltek hasonlóképpen, hasonló témákkal. Igen, évtizedeken át, és éppen az úgynevezett holokausztot megelőzően… (Melynek során aztán úgy kiirtódtak, hogy utána ott folytatták, ahol abbahagyták.)

Hírdetés

A videó alatti első (és eddig egyetlen), még a kuruc.infós megjelenés előttről származó hozzászólás egyébként ez:

B.-Sz.
Elnézve a tisztelt "újságírókat", a brigád legtöbb tagjának ez volt az első tornaórája, szóval már megérte :D


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »