Ilyen az, amikor egeret fog a konyhában egy pók

Ilyen az, amikor egeret fog a konyhában egy pók

Nem mindennapi látvány fogadta vasárnap a queenslandi Coppabellában lakó ausztrál Jason Wormalt, amikor munkába menet a szomszédja beinvitálta a konyhába, mondván, akar-e látni valami érdekeset.

A férfinek még a lélegzete is elakadt, amikor a konyha hűtőszekrényén egy vadászpókot látott fölfelé araszolni, amint épp egy döglött egeret cipel.

Ön mit szólna, ha reggel hasonló látvány fogadná mondjuk kávéfőzés közben?

Hírdetés

A meglepetés azonban nem tartott sokáig, és a páros gyorsan levideózta a nem mindennapi mutatványt produkáló ízeltlábút. A felvétel azóta bejárta a világsajtót és felrobbantotta a közösségi médiát.

A Guardian az ügyben megkereste Graham Millage-t, az Ausztrál Múzeum pókgyűjteményének vezetőjét, aki úgy nyilatkozott, hogy eddig nem látott saját szemével pókot egeret fogni, de kifejtette, hogy nem ritkaság, hogy a ragadozó példányok nagyobb testű állatokat, például madarakat, vagy gyíkokat ejtenek el.

A szakember szerint viszont nem valószínű, hogy a pórul járt egér élve került volna a pók csáprágói közé, ő azt feltételezi, hogy az állat már döglött volt, amikor a pók rátalált.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »