Ilyen, amikor a biciklitolvaj lemegy alfába: dakota csínytevőnkre egy fővárosi Tescóban csaptak le – úgy tűnik, szó szerint

Ilyen, amikor a biciklitolvaj lemegy alfába: dakota csínytevőnkre egy fővárosi Tescóban csaptak le – úgy tűnik, szó szerint

A Kerékpárőrültek klubja Facebook-oldal számolt be a szívmelengető befogásról. "Kerékpártolvajt fogtak! Tescóban a mozgólépcső mellől vitte volna a bringát!" – adja hírül kicsit szűkszavúan, de annál szebben dokumentálva a közösségi csoport.

Érthető az óvatosság annak tükrében, hogy olyan országban élünk, ahol nem feltétlenül a tolvajt meszelik el, hanem a tulajdonát védőt, de néhány részlet azért megismerhető.

A hozzászólásokból kiderül, hogy az eset a fővárosban történt, konkrétan a Soroksári út és a Koppány út sarkánál lévő  Tescóból lopott (volna) kerékpárt ez a nem hiába született. Öröm az ürömben, hogy bár túlélte, de azért egy időre – a szakszerűen megkezdett kezelés hatására – csak lement alfába.

Hírdetés

Úgy tűnik, a csínytevőt lefülelők szerencsére még éppen be tudták adni az "érzéstelenítőt", mielőtt az meglépett volna aznapi legújabb drótszamarával.

A képen pihenő kerékpárRAJongót a mentő vitte el, és – bár ne legyünk telhetetlenek -, de végződhetett volna ennél is szerencsésebben  a történet:

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »