Ilyen a Fidesz polgári Magyarországa: Orbán pincsikutyái már a politikusok családtagjait zaklatják

Ilyen a Fidesz polgári Magyarországa: Orbán pincsikutyái már a politikusok családtagjait zaklatják

Nemcsak Vona Gábor feleségének autóját matricázták össze a tolvaj Fidesz másra egyébként alkalmatlan ifjú élmunkásai, hanem több politikusunk családtagjai is ilyen támadások áldozataivá váltak. Az éjjel lopakodó, sunyi fideszes „hősök” kereszttüzébe került az egyik frakcióvezető-helyettesünk szüleinek háza is.

A Fidesz úgynevezett utánpótláscsapata az elmúlt években semmi érdemit nem tudott felmutatni, csak a rongáláshoz, romboláshoz értenek.

Hírdetés

A Fidesz eljárása kísértetiesen emlékeztet az MSZP 2002-es kampányára: akkor Ron Werber irányította gátlástalanul a szocialistákat, most Arthur Finkelstein rángatja dróton a fékevesztett Orbánt és partizánjait.

Lázár Jánosnak igaza lett: minden idők legmocskosabb kampányára kell felkészülnünk. Csak azt nem említette, hogy ez a mocsok a Fidesztől árad. A Jobbik ismeri a korlátokat, betartja az íratlan szabályokat. Nem fogjuk engedni, hogy a magáról megfeledkezett, a hatalomhoz görcsösen ragaszkodó, bolsevik Fidesz belerángassa a kampányba a közélethez nem tartozó családtagokat.

Jobbik Magyarországért Mozgalom


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »