Illegális bevándorlók- Ránk nézve döbbenetes felvételeket találtak az elhagyott mobilokon

Illegális bevándorlók- Ránk nézve döbbenetes felvételeket találtak az elhagyott mobilokon

Rengeteg olyan felvétel is van, amelyeket tartalmuk miatt az M1 sem mutathatott meg, például megcsonkított katonákról, lefejezésekről.
A tudósítás szerint a bevándorlók Röszkénél egy rendőri ellenőrzési pont közelében szemetet, gyógyszereket, cipőben hagyott kétszáz eurósokat, húsvágó bárdot, késeket, valamint mobiltelefonok is hátrahagytak. Az egyik telefonon például csak pornográf tartalmú fotók vannak, de olyat is találtak amelyen dokumentumok és különböző radikális tartalmú fotók és videók voltak.
Azt nem lehet tudni, hogy ki és mikor készítette vagy töltötte fel a telefonokra a felvételeket – hangzott el a Híradóban, amelyben kiemelték: rengeteg olyan felvétel is van, amelyeket tartalmuk miatt az M1 sem mutathatott meg, például megcsonkított katonákról, lefejezésekről. A személyes képek között pedig sok propaganda és vallási tartalmú anyag is van – tették hozzá.
Az M1 tudósítása szerint ezekből arra lehet következtetni, hogy a készülék tulajdonosa, vagy az aki rátöltötte ezeket a tartalmakat, jól ismeri a radikális iszlám nézeteket. “Az Európába érkező migránsok között megbecsülni sem lehet, hogy hányan lehetnek, akik osztják is az ilyen szélsőséges nézeteket” – hangzott el a Híradóban.

Hírdetés

magyartudat.com


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »