Illegális bevándorlás: Olaszországban népirtás és etnikai csere történik

Illegális bevándorlás: Olaszországban népirtás és etnikai csere történik

Olaszország robbanás szélén áll, nem bírja el a folyamatosan érkező migránsok nyomását, akiket fel kell tartóztatni, máskülönben az olaszok eltűnnek a saját országukból – mondta Matteo Salvini, az Északi Liga olasz ellenzéki párt vezetője vasárnap.

Matteo Salvini a SkyTg24 olasz hírcsatornának adott interjújában kijelentette, ha az olasz kormány nem tesz semmit a migránsok feltartóztatására, Olaszországban népirtás és etnikai csere történik, vagyis a bevándorlók létszámban meghaladják és átveszik az olaszok helyét.
Matteo Salvini szerint “ellenőrzött” bevándorlásra van szükség és meg kell akadályozni, hogy tömegek keljenek útra Afrikából Olaszországba. Úgy fogalmazott, az Olaszországba érkezőknek kevesebb mint tíz százaléka “igazi menekült”, a többiek “importált rabszolgák”, akik azért kellenek, hogy a dél-olaszországi földeken “három eurós órabérért dolgoztassák őket”.
Matteo Salvini hozzátette: a migrációs áradat “szervezett jelenség” és a migránsok olaszországi befogadását  “üzleti haszon” mozgatja a bevándorlók ellátására fizetett állami kvóták miatt. A politikus kijelentette: Olaszországot a szétrobbanás fenyegeti a migránsok nyomása alatt, elég végigsétálni Milánó, Róma, a szicíliai Palermo vagy az olasz-francia határon levő Ventimiglia utcáin.
Az Északi Liga vezetője a pártnak vasárnap Milánóban tartott utcai  nagygyűlésén azt mondta, Matteo Renzi olasz miniszterelnököt és Angelino Alfano belügyminisztert “szennyezi be a tengerbe vesző emberek vére”, mivel “minél több embert hagynak elindulni, annál többen halnak meg”. A milánói pártrendezvény a jövő vasárnapi hely

Hírdetés

magyartudat.com

 


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »