Ijesztően nő a nemi erőszakok száma a menekülttáborokban

Ijesztően nő a nemi erőszakok száma a menekülttáborokban

Egyre gyakoribb a nemi erőszak a német menekülttáborokban, de Angela Merkel eddig nem tett semmit ez ellen.

Rohamosan nő a szexuális zaklatási esetek száma a német menekülttáborokban – számolt be a Der Spiegel. A tekintélyes német hetilap honlapján azt írja, a nők mellett sok gyerek is áldozatul esik. Angela Merkel egyelőre nem lépett a nagyobb védelem biztosítása érdekében, jegyzi meg a cikk, annak ellenére, hogy jogvédő szervezetek már többször is felhívták a kormány figyelmét a problémára.

A „barbároktól hemzsegő” brit médiát gúnyolja a kínai nyelvű Huancsiu Sipao című napilap, mert szerinte a brit sajtó élvezettel vetette rá magát a szerdán nyilvánosságot kapott televíziós felvételre, amelyen a brit uralkodó otrombának nevezte a kínai elnök biztonsági embereit. A cikkíró szerint a nyugati média tele van hiénákkal, a fogukat fenő, karmaikat élesítő ragadozókkal, nárcisztikus  pletykabarátokkal”. Mindezek pedig, a szerző következtetése szerint, a barbároktól visszamaradt rossz modor megnyilvánulásai.

19 századi műemlékszobrot tört össze egy fiatal portugál férfi, amikor valószínűleg szelfizni akart az éjszaka közepén Lisszabonban – jelentette az amerikai AP hírügynökség. A 24 éves férfi a 16. századi uralkodó, Sebestyén király egy méter magas szobrára kapaszkodott fel, hogy fényképet készítsen magáról. A szobor azonban eldőlt, és darabokra tört a földön. A portugál hatóságok nyomozást folytatnak az ügy körülményeinek felderítésére.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »