Így védte Bochkor a tilosban parkoló Kern Andrást

Így védte Bochkor a tilosban parkoló Kern Andrást

„Nem vesszük észre, ki az igazi szemét a társadalomban”

– Engem felháborított ez a dolog, és nem Kern András.

Egyrészt én nem ismerek olyan autóst, aki az életében ne parkolt volna tilosban. Egy ilyen autóst nem ismerek – mondta Bochkor Gábor a Retro rádió róla elnevezett műsorában, Kern András napokban nyilvánosságra jutott, tilosban parkolási ügye kapcsán. A színészt a Margit híd budai hídfőjénél kapta lencsevégre egy járókelő, amint az autójával egy ottani pékség elé felparkolt a járdára – ahol nem lehet szabályosan megállni autóval –, majd vásárlásának lebonyolítása után távozott. Bochkorék információi szerint a felvételt tízezer forintért adta el készítője egy hírportálnak.

– Kettő, szerintetek melyik karakter, melyik embertípus ártalmasabb a társadalomnak? Az, aki leparkol, vesz egy kenyeret, és elmegy, vagy az, aki spicliként lefotózza, és beküldi egy újságnak? És ennek még nevet is adnak, mintha ez egy becsülendő foglalkozás lenne: olvasó riporter.

Hírdetés

Ez egy rohadt szemét spicli. Kérdezem én tényleg, még mielőtt bárki Kern Andrást elítélné, hogy a társadalomnak kit kell magából jobban kivetnie?

Egy egyszer két percig tilosban parkoló férfit, minden autós megtette már, vagy egy ilyen rohadékot, aki nem elég, hogy lefotózza, hanem elküldi egy újságnak is, függetlenül most a tízezer forinttól. Szóval ezzel van a baj, hogy mindig erkölcscsőszködünk, de nem vesszük észre, hogy ki az igazi szemét a társadalomban.

Borítókép: Bochkor Gábor (Fotó: MTI)

www.magyarnemzet.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »