Így védelmezi keresztény nyáját két "magyar" püspök: "Mi a menekülteket támogatjuk!"

Így védelmezi keresztény nyáját két "magyar" püspök: "Mi a menekülteket támogatjuk!"

A Menekültek Világnapjára Beer Miklós váci római katolikus megyéspüspök és Fabiny Tamás evangélikus püspök közös videóüzenetben biztosította támogatásáról az úgynevezett menekülteket (értsd: illegális bevándorlók; a menekült ugyanis az, aki az első biztonságos országig menekül, nem pedig az, aki a leggazdagabba utazik el több ezek euróért, hogy ott aztán a szociális ellátórendszeresen élősködhessen, vagy bűncselekményeket és/vagy terrortámadásokat kövessen el), és kértek másokat is, hogy tegyenek hasonlóképpen.

A két egyházi elöljáró azt mondta, ezek az emberek az erőszak elől menekülnek, és mindenüket hátrahagyják, kivéve az álmaikat és a reményt, hogy egy békésebb jövőt találnak.

"Hisszük, hogy minden menekült megérdemli, hogy biztonságban éljen. Mi a menekülteket támogatjuk" – tették hozzá a videóüzenetben.

Hírdetés

A "menekültek" által megölt, megerőszakolt, vagy "csak" molesztált, kirabolt, terrorizált stb. őshonos európai keresztényekről természetesen egyetlen szót sem ejtettek, de legalább világossá tették, hogy velük szemben ők kit támogatnak…

(Kuruc.info – MNO korrigálva)

Ezt kellene megszívlelni: Márfi Gyula érsek: "Attól még, hogy szeretjük a farkasokat, hiszen ők is Isten teremtményei, nem engedjük be őket a bárányok közé, még ha báránybőrben is érkeznek"


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »