Így ütötte le az afrikai banda a biztonsági őrt a stockholmi metróban

Egyre több az észak-afrikai és közel-keleti bevándorlókkal a probléma Svédországban, ez pedig még akkor is tény, ha az erről szóló híreket előszeretettel hallgatja el a balliberális média. Néhány hete egy nyugdíjazás előtt álló svéd rendőr vallott arról, hogy az erőszakos bűncselekmények elkövetői szinte kivél nélkül migránsok.

Még decemberben került fel a legismertebb videómegosztóra egy felvétel, amin biztonsági őrök porbálnak meg intézkedni a stockholmi metróban gazdálkodó afrikai fiatalokkal szemben. A migránsok azonban nem hagyták magukat, az őrökre támadtak, dulakodni kezdtek velük, egyiküket leütötték, majd kereket oldottak. Meglepő módon a támadásról készült felvételt, nyilvánosságra hozták, a hazai médiumokban nem nagyon kapott publicitást, ezért mi most közöljük.

Hírdetés

A lapunknak korábban nyilatkozó Daniel Friberg szerint Svédországban egy rendkívül szélsőséges balliberális kisebbség tartja kezében a média szinte teljes egészét. Nem tűrnek el semmilyen különvéleményt, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a másképpen gondolkodókat megbélyegezzék és kirekesszék a társadalomból.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »