Így ünnepeltek a magyarok – köszönjük, fiúk!

Így ünnepeltek a magyarok – köszönjük, fiúk!

A mintegy tízezer magyar drukker már akkor hatalmas üdvrivalgással köszöntötte a válogatottat, amikor a Karib-tenger kalózai című filmnek a betétdalára kivonult bemelegíteni, elemi erővel zúgott fel a Ria-ria, Hungária rigmus. A meccs felvezetéseként mintegy százan hozták be a két csapat óriásméretű mezét és a kezdőkörbe a labdát ábrázoló ponyvát, majd mai slágerekre táncoltak és tapsolásra, szurkolásra bíztatták a publikumot, amelynek több se kellett, hogy igazi meccshangulatot varázsoljon a bordeaux-i arénában. De persze a magyar szurkolótábor és válogatott percekig ünnepelt önfeledten a lefújás után is.

„Óriási, ahogy a csapat teljesített, megérdemelten nyertünk”

– értékelt Bernd Storck az M4 Sportnak a találkozó után, s hozzátette, nagyon jó eredményt értek el egy nagyon jó mérkőzésen.

„Nagyon akartunk, ez egy álom, ami valósággá vált”

– tette hozzá.

A szövetségi kapitány kifejtette, az elején nehezen jött játékba a magyar csapat, de a második félidőre feljavult a teljesítménye.

„Jól kezdtünk, volt egy kapufánk. Sajnos idegesek voltak a játékosaim, ezért sok labdát vesztettünk el. A bekapott gól után rögtön jött a kiállítás, rossz helyzetbe kerültünk, de felvállaltuk a támadást, ebben pedig benne volt, hogy ismét eredményesek lesznek a magyarok. Nem így terveztük a rajtot”

– mondta Marcel Koller, az osztrákok svájci szövetségi kapitánya.

Hírdetés


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »