Így ücsörög előkelő helyen a CEU alapítója, volt rektorhelyettese a Jobbik "soros kongresszusán" – akivel már ugye nincs is érdemi kapcsolata a pártnak

Így ücsörög előkelő helyen a CEU alapítója, volt rektorhelyettese a Jobbik "soros kongresszusán" – akivel már ugye nincs is érdemi kapcsolata a pártnak

Mint arról portálunk is beszámolt, vasárnap Sneider Tamás önjelölt történész, a Jobbik állítólagos elnöke (ugyanis a Fővárosi Törvényszék szerint nem ő az ész) gátlástalan hazugsággal vádolta meg Volner Jánost, többek között azért, mert az exalelnök felrótta a pártvezetésnek, hogy a "szabadkőműves spekuláns" Soros-féle CEU alapítója, volt rektorhelyettese, Teplán István Gyöngyösi Mártonnal közösen szervezett brüsszeli konferenciát.

Még a szociálisan érzékeny néppártiak pártigazgatója, Szabó Gábor is gyors ellentámadásba lendült, és körlevelet intézett a párt hívő tagozatához a jobbikos szervezeti vezetőkhöz, melyben azt állította, a CEU alapítóját, volt rektorhelyettesét még az általuk kizárt Dúró Dóra szervezte be az "értelmiségi holdudvarba", és ő ajánlotta a vezetés figyelmébe még 2017 augusztusában, mint értékes embert. Majd a pártigazgató leszögezi: "Érdemi kapcsolatunk már nincs vele" – mármint Teplánnal. (Hogy Dúróval nincs, azt legalább az infantilis kivonulgatás óta tudjuk.)

Gátlástalan hazugság tényleg van a történetben, ráadásul legalább kettő. Az egyik az, hogy Teplánt Még Kepli Lajos és a Jobbik (mai napig aláírási joggal rendelkező) elnöke, Vona Gábor szervezte be a pártba.

A másik pedig a pártigazgató kijelentése, miszerint "érdemi kapcsolatuk már nincs vele".

Ebben az esetben bizonyára csak valami apró félreértés nyomán ücsöröghetett a CEU-alapító egy igen előkelő helyen a Jobbik szeptember 29-én megtartott, idén már legalább a harmadik (tehát úgy is fogalmazhatnánk, hogy "soros") kongresszusán…

Alább olvasható Volner János bejegyzése.

Volner: "Bebizonyítom, hogy ki hazudik a Soros-kapcsolatokról"

Hírdetés

Végtelenül elszomorító, hogy Sneider Tamás vagdalkozni kezdett és hazugsággal vádolt meg engem. Tamás, ezzel a mocskolódással csak ártasz a Jobbiknak és csökkented a kormányváltás esélyét! Nem én hazudtam a Jobbik jelenlegi vezetésének Soros-kapcsolatairól és nem én vezetem félre a tisztességes, hazaszerető emberekből álló tagságot sem. Azt állítod, gátlástalanul hazudok, amikor a szabadkőműves-spekuláns Soros György (valójában George Soros – a szerk.) hálózatával fenntartott kapcsolataitokról beszélek? De hiszen ez a valóság! Csak az ilyeneket nem írjátok bele a kiáltványokba és elhallgatjátok a becsületes emberekből álló tagság előtt! Nézzük csak a Gyöngyösi Márton által szervezett brüsszeli konferencián résztvevőket:

  • Teplán István – a Soros-féle CEU alapítója
  • Meszeris Tamás – LMP-s EP-képviselő, a Soros-féle CEU programkoordinátora, nem mellesleg volt SZDSZ-es
  • Monika Ladmanova – "genderjogi" aktivista és szakértő, a Prágai Soros Alapítvány munkatársa, egy migránsokat segítő alapítvány munkatársa, aki a Facebook-oldalán lelkesen reklámozza a melegfelvonulást (értsd: aberráltak magamutogatását – a szerk.)

Ezeket a Soros-embereket talán a legyek hordták össze? Nem érzitek, mennyire gáz ez? Tamás, mi elvileg egy nemzeti párt vagyunk! Ráadásul Teplán Istvánt képesek voltatok Dúró Dóra nyakába varrni, holott bevallottan Kepli Lajos hozta őt a Jobbikba. Miért hazudtok, miért rágalmaztok? Mondjatok igazat! Ne hazudjatok arról sem, hogy a Teplán Istvánnal való kapcsolatot évekkel ezelőtt megszakítottátok! Hiszen te magad bizonyítod a Facebook-oldaladon közölt fényképpel, hogy ebben is hazudtok! A kép néhány napja, a Jobbik szeptember 29-én megtartott kongresszusán készült, a Soros-féle CEU alapítója elit helyen, közvetlenül mögöttetek ül, Gyöngyösi Márton külügyes kollégáival. Akkor ki is hazudik itt?

Tamás, azt kérem, hogy a Jobbik alapszabályában meglévő lehetőség szerint tartsunk rendkívüli tisztújítást! Ki akartok zárni, pedig nem ez a megoldás! A Jobbikot a magát liberális, balközép pártként meghatározó, önmagát felszámoló LMP-vel és már említett Soros-emberekkel tönkre fogjátok tenni!

Korábban írtuk: Csöndes elválást ígértek, de máris folyik a bejegyzésváltás Sneider és Volner között


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »