Így tépte szét a rabszolgatörvényt Kósa Lajos orra előtt Jakab Péter

Így tépte szét a rabszolgatörvényt Kósa Lajos orra előtt Jakab Péter

„Tisztelt rabszolgatartó Hölgyek és Urak!”

– kezdett bele Jakab Péter, de később sem vett vissza a tempóból:

„Mindent elmond a magyar népképviselet rendszeréről, hogy nekem ma úgy kell elmondanom a kisebbségben maradt képviselők véleményét, hogy a magyar munkavállalók 83 százaléka velünk ért egyet, magyarán a kisebbségi vélemény a többség elsöprő véleménye. A többség véleménye pedig az tisztelt fideszes képviselőtársak Kósa Lajossal és a rabszolgatörvényükkel együtt menjenek a fészkes fenébe (…) Mennyit kaptak ezért a javaslatért, melyik cég fogja luxusrepülőgéppel reptetni Orbán Viktort?”

Vajon tudják?

Hírdetés

„Tudják önök, hogy már most hány tanár, ápoló, hány szociális dolgozó, hány kétkezi melós vállal másod- és harmadállást azért, hogy meg tudjon élni?”

– tette fel a nyilván költői kérdést Jakab Péter. A politikus szerint a magyar emberek nem még többet akarnak dolgozni, hanem minőségi munkáért minőségi bért szeretnének, még hozzá most és nem három év múlva.

„A többség véleménye az, hogy egyetlen egy dolgozót sem lehet megalázni azzal, hogy három évig ingyen robotoltatjuk őket”

– mondta Jakab Péter, aki ezt követően az előterjesztő Kósa Lajoshoz ment és az orra előtt szanaszét tépte a fideszes képviselő által benyújtott rabszolgatörvényt.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »