Így táncolják a liberalizmust

Így táncolják a liberalizmust

„Tudtam én, hogy az összes átkozott farmer rasszista”.

Ezt a mondatot muszáj volt megfogalmaznia egy svéd embernek. Saját magáról. Nem hiszem, hogy akarta, jóléti államban él állítólag, ott ugye minden a legjobb.

Miért?

Valahol mindig irigyeltem a sportújságírókat. Most írhatnék futballról, cselekről, gólokról. Valószínűleg a fent említett svéd gazdálkodó is erről beszélt volna ma reggel a hajnali munkavégzés után barátaival.

Ezt ő most nem teheti. Mert nem a meccsel kell foglalkoznia, hanem azzal, hogy őt helyi „demokraták” letámadták. Egyetlen úgynevezett „liberális értéket” nem kérdőjelezett meg. Csak kitett egy zászlót, aztán néhány bálát kifestett a hazája színeire. Erre mondták, hogy fasiszta, rasszista, kirekesztő vagy.

Ezekben a bálákban amúgy az van, amit ő megtermelt. A svéd liberálisok (akik gabonát akkor arattak utoljára, amikor kommünikét fogalmaztak meg arról, hogy a búza lehet, hogy okostelefonra hasonlít) rászálltak a jelenségre. Micsoda ordenáré nacionalizmus!

Per Johan Andersson gazda és felesége, Katrine ebből kifolyólag most ki van átkozva a nagyon nyitott és befogadó Svédországban. Bűnük még az is, hogy nem csak most, hanem korábban is jelezték, nagy bajok vannak.

Hírdetés

Megtagadja őket Svédország? A hazájuk? Inkább migráns, mint hazafi?

Vagy Per Johan Andersson gazdát és feleségét, Katrine-t egy szűk, magának hihetetlen jogokat követelő politikai jelentéktelenség támadta meg? Csak azért, mert – a házaspárral ellentétben – azt vették a fejükbe, hogy munka nélkül is lehet jól élni. És erre teremtettek egy elvnek nevezett semmit.

A hazáért már nem lehet kiállni a „civilizált világban”?

fotó: vice.com

Máté T. Gyula – https://matete.pestisracok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »