Így pusztít a liberális elmebaj: buzi várossá züllesztették Valenciát

Így pusztít a liberális elmebaj: buzi várossá züllesztették Valenciát

Valencia önkormányzata jóváhagyta, hogy a "transzszexuálisoknak" ne kelljen jegyet vásárolni a tömegközlekedéshez, és a buzi zászló színeire festi a város padjait – derül ki az Alerta Digital cikkéből.

A Compromís kezdeményezésének "köszönhetően" Valenciában a "transzszexuálisok"  ingyen vehetik igénybe a tömegközlekedési eszközöket. A városi közszállítási vállalat (EMT) egy különleges szabadjegyet bocsátott ki a Transexualia egyesület tagjainak. Ezzel a szabadjeggyel az aberráltak ingyen utazhatnak az EMT összes járatán.

Ugyanakkor Isabel Lozano képviselő azt is szorgalmazta, hogy az EMT autóbuszainak saját tévészolgáltatója "homoszexualitással kapcsolatos" üzeneteket (értsd: nyílt buzipropagandát) közvetítsen.

Lozano arra hivatkozott, hogy a "mássággal szembeni tisztelet és az egyenlőség támogatása" éppúgy feladata Valencia Tanácsának is, mint a többi intézménynek.

"Alapvetően fontos, hogy mindannyian normális körülmények között éljük meg a saját identitásunkat, és a mi célunk az, hogy a másság irányában nyitott környezetet alakítsunk, legyen az a másság szexuális, etnikai, vallási, nyelvi vagy funkcionális jellegű. Ez egyértelmű célja a városi önkormányzatnak" – magyarázta. Az sajnos nem derült ki, hogy a fenti intézkedéseknek mi közük a normális körülményekhez…

Hírdetés

És, hogy még jobb legyen, Valencia önkormányzatának parkokkal és kertekkel foglalkozó osztálya szivárványszínűre festett 16 padot a város különböző pontjain.

Tették ezt annak ellenére, hogy más közösségek vagy a spanyol zászló színeit érintő hasonló kezdeményezések nem találhatók a városban. A projektet "természetesen" a valenciaiak pénzéből finanszírozták.

Az önkormányzat indoklása szerint a kezdeményezés célja a "szexuális hovatartozás szerinti kirekesztéssel kapcsolatos tudatosítás" és az "LGBTI közösség valós egyenlőségéért folytatott harc fontosságának hangsúlyozása".

A színes jelzőlámpák és a szivárványszínű gyalogosátjárók után a valenciai önkormányzat elkötelezte magát az LBTB-doktrína mellett – állapítja meg a cikk.

(Kuruc.info – Alerta Digital nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »