Így nyúlta le a jól szituáltnak tűnő anya és lánya a pénztárnál felejtett bukszát

A láthatóan nem nélkülöző duó egy budapesti bevásárlóközpontban szúrta ki, hogy valaki a pénztárnál felejtette a bukszáját. Míg egyikük a vásárolt portékával eltakarta a pénztárcát, addig az idősebb nő gyorsan a táskájába dobta azt.

A police.hu beszámolója szerint még november végén, két nő (jó eséllyel egy anya és lánya) egy Budapest XV. kerületi bevásárlóközpont üzletében lenyúlt egy a kasszánál felejtett pénztárcát. A felvételen is jól látszik, hogy a két nő odalépett a kasszához, majd a fiatalabb jelzett a másiknak, hogy egy pénztárca van a pult előtt. Az idősebb nő fizetett, majd mielőtt távoztak – a másik takarásában – elrakta a pénztárcát a táskájába. Később az iratokat az egyik női mosdóban megtalálták a biztonsági őrök és visszaadták a sértettnek.

Az elkövetőkről felvétel áll a nyomozó hatóság rendelkezésére.

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható két nőt felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-70-903-1875-ös telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »