Így néz ki Vízipók, a csodapók a vízilabda-Eb kabalafigurájaként – fotók

Így néz ki Vízipók, a csodapók a vízilabda-Eb kabalafigurájaként – fotók

A Magyar Vízilabda-szövetség bemutatta a 2020 január 12. és 26. közötti esedékes budapesti Európa-bajnokság érmeit és kabalafiguráját.

Kevesebb mint egy hónappal, pontosan 27 nappal a budapesti vízilabda Európa-bajnokság rajtja előtt jól haladnak az előkészületek – számolt be a magyar szövetség (MVLSZ) elnökének tájékoztatásáról a vlv.hu.

Hírdetés

Az Európa-bajnokságra január 12. és 26. között kerül sor, a férfiaknál 16, a nőknél 12 ország válogatottja ugrik medencébe. Mindkét nemnél egy olimpiai kvóta szerezhető.

Székely Dávid, az M4 Sport főszerkesztője elmondta, kiemelten készülnek a kontinensviadalra, a magyarok mérkőzéseit egységesen 19 órától közvetítik majd Hajdú B. István kommentálásával. Jelezte, remélik, hogy január 25-én és 26-án sűrű napjuk lesz a nézőknek, ugyanis ezeken a napokon rendezik az éremcsatákat a Duna Arénában, valamint Debrecenben a rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságot.

A rendezvényen bemutatták az Eb kabalafiguráját, amely a népszerű magyar rajzfilmsorozat, a Vízipók-csodapók címszereplője lesz.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »