Így kívánt boldog új évet Trump és Putyin

Donald Trump az Egyesült Államok megválasztott elnöke a Twitteren küldött újévi jókívánságokat mindenkinek, de azért külön kiemelte, hogy ellenségeinek is, és azoknak, akik megküzdöttek vele, és olyan csúnyán alulmaradtak, hogy azt sem tudják mihez kezdjenek.

 

Happy New Year to all, including to my many enemies and those who have fought me and lost so badly they just don’t know what to do. Love!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 2016. december 31.

 

 

Vlagyimir Putyin orosz elnök békét és jólétet kívánt az orosz népnek újévi köszöntőjében.

 

Hírdetés

„A 2016-os év a végéhez közeleg. Igényes év volt, de a nehézségek, amelyekkel találkoztunk, egyesítettek minket, és lehetővé tették, hogy óriási erőket mozgassunk meg annak érdekében, hogy előre lépjünk. A legfontosabb, hogy hiszünk magunkban, erőnkben és országunkban”

 

A külföldieknek szóló nyilatkozatában minden államfőnek és kormányfőnek, egyúttal minden politikusnak boldog új évet kívánt. Többeknek külön bekezdést szentelt, de a nyilatkozat végén megemlítette még Helmut Kohl-t, Gerhard Schroedert, I. Juan Carlos királyt, Silvio Berlusconit, George H.W. Busht, George W. Busht, Tarja Halonent, Nicolas Sarkozyt és Francois Fillont.

 

New Year greetings to foreign heads of state and governmenthttps://t.co/hHKi3xJhks #NY2017

— Vladimir Putin (@PutinRF_Eng) 2016. december 30.

 

Körkép.sk

Nyitókép: bloghopenchangery.com

 


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »