Így kell megvédeni Simonka Györgyöt a Facebookon – párteligazítás fideszes bérkommentelők részére

Így kell megvédeni Simonka Györgyöt a Facebookon – párteligazítás fideszes bérkommentelők részére

Sok legenda kering arról, hogy egyes pártoknak központilag irányított kommentelőik vannak, de még nem nagyon láttam erre bizonyítékokat. Eddig – írja az alábbi, "fidesztrolloknak szóló sorvezetőt" közzétevő Fedor blog.

Simonka György fideszes képviselő Békésben. A neve a Mengyi "Voldemort" Roland-féle korrupciós ügynél került elő, és korábban már házkutatást is tartottak nála. Most pedig nyomozás folyik ellene, költségvetési csalás miatt.

Azaz már van egy bűnügy, ami Simonka Györgyöt érinti. De erről a képviselő és a kormánypárt is hallgat.

A hír szerdán jelent meg, és lám, másnapra már volt is egy minden részletre kiterjedő, alapos sorvezető a helyi fideszesek számára, hogy mit és hogyan kommenteljenek. Persze ezt a dokumentumot nem a nyilvánosságnak szánták, de valahogy kikerült (bizonyára volt olyan helyi aktivista, akinek ez már sok volt).

Íme:

Hírdetés

Az, hogy a fenti eligazítás valódi, világosan kiderül azokból a hozzászólásokból, amelyek a dokumentumban említett Simonka-bejegyzés alatt találhatók, és amelyekben világosan felismerhetők az ajánlott panelek:

Így zajlik tehát a Habony-hadsereg háborúja a hozzászólások világában. Az, hogy bűnözőt védenek, a legkisebb gondot sem jelenti…


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »