Így járatja csúcsra az elhallgatást az RTL Klub

Így járatja csúcsra az elhallgatást az RTL Klub

"A balliberális-globalista média regionális kiskirálya, az RTL Klub csúcsra járatja pártunk elhallgatását. Ebben a megállapításban látszólag semmi új nincs, hiszen már jól ismerjük a módszereiket" – fogalmazott portálunknkak Gyebnár Dávid, a Mi Hazánk Békés megye 1. számú (ez tulajdonképpen Békéscsaba és környéke) választókerületének országgyűlési képviselöjelöltje.

Mint kiderül, itt nem csupán a szokásos elhallgatásról van szó, ugyanis a békéscsabai választókerület különösen érdekes, itt nem kevesebb, mint 11 jelölt méretteti meg magát. Ez messze több, mint az országos átlag, ezért is tartotta érdekesnek az RTL Klub ezt a körzetet, és készített riportot.

– Mikor éppen nem hazudnak rólunk, akkor igyekeznek úgy tenni, mintha nem is léteznénk. A mostani esettel azonban olyan szinte emelkedett az a gusztustalan magatartásforma, amit a Mi Hazánk Mozgalommal szemben alkalmaznak, hogy az kiemelést érdemel – fűzte hozzá Gyebnár.

– A történet előzménye, hogy Békés 1-es választókerületében (Békéscsaba és térsége) rekordszámú jelölt indul, szám szerint tizenegy, köztük a népes "kiccsalád" azon tagjai, amelyek legalább a nevüket le tudták írni. A Faragó klán tömeges indulása olyannyira szembetűnő, hogy még az RTL is leutazott Kétegyházára a cigányokhoz, ahol a jelöltek rokonai mindössze annyit kértek a stábtól, "ha lehetne, erről nem is kéne beszélni". A helyiek – nem mellesleg – csak úgy hivatkoztak a „képviselőjelöltekre”, mint „balhés család” – mutatott rá.

Hírdetés

Gattyán pártjának hasonszőrű – szintén kétegyházi – jelölte se állt szóba a településre érkezett riporterrel, pedig az ő esetében is veterán indulóról van szó, hiszen már 2014-ben és 2018-ban is felvette a kampánytámogatásokat.

– De ha már itt jártak, az RTL stábja úgy volt vele, felkeresi a helyi jelölteket, pártokat, megkérdezi őket esélyeikről, szándékaik komolyságáról, valamint a kamujelöltekhez való viszonyukról. Mindet, egy kivételével. Ugyanis a kutyapárttal készült nagyinterjú után még Gődény pártjának helyi jelöltje is több műsoridőt kapott, mint jómagam, a Mi Hazánk Mozgalom békéscsabai képviselőjelöltje, pedig a kampány tekintetében legalább olyan aktívak vagyunk, mint a két nagy tömb főállású képviselői, miközben a többiek szinte láthatatlanok. De még pártunk sajtóosztályát se keresték meg az ügyben – folytatta.

– Sőt, a hírösszefoglaló írott formájában egyszer nem szerepel se az én, se a Mi Hazánk neve. A közel 12 perces tévériportban körülbelül 2-3 másodperc erejéig mutatják a plakátomat, mintegy teljesen mellékesen odabökve, hogy "ja, hát valami mi hazánkos jelölt is van". Kiegyensúlyozott tájékoztatás ez ám a javából – foglalta össze.

– Ha az objektivitás látszatára sem törekvő, magát mégis függetlennek hazudó, szánalmas propagandacsatorna attól félt, két perces szereplésemmel túl nagy ismertséget biztosítana számomra, akkor szeretném őket kiábrándítani. Én sosem számítottam a különböző fősodratú, irányított médiumok támogatására. Bizonyos karrierista politikusokkal ellentétben ugyanis én nem a fővárosból ingázok haza, hétvégenként eljátszva a vidékit az embereknek. És a belpesti médiapártokkal ellentétben mi a kezdetektől fogva mozgalmi alapon szerveződünk, az emberek között vagyunk, ismernek minket, és mi ismerjük őket. Meggyőződésem, hogy az óriási ellenszél, elhallgatás és cenzúra ellenére is ott leszünk áprilistól a parlamentben. Ezért csak annyit szeretnék üzenni: élvezzétek ki a túlhatalmatokat, amíg tart. Mert ha eljön az idő, mi jövünk – zárta gondolatait Gyebnár.

L. J. – Kuruc.info

A szóban forgó riport:


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »