Így hazudik Sneider a még megmaradt tagságnak e kiszivárgott körlevelében

Így hazudik Sneider a még megmaradt tagságnak e kiszivárgott körlevelében

„Párhuzamos valóságot” próbál létrehozni a Jobbik hülyének nézett tagsága számára Sneider Tamás, aki belső körlevélben hazudozik a párt botrányairól.

„A Mi Hazánk Mozgalom habonyi hazugság-kampányt indított a Jobbik parlamenti frakciójával szemben. Azt a valótlanságot állítják, miszerint Dúró Dóra napirend utáni parlamenti felszólalásakor teátrálisan, parancsra kivonultak volna a jobbikosok, miközben ő a badacsonyi borász cigányok által elkövetett gyilkosságáról beszélt. Határozottan visszautasítjuk ezeket az aljas rágalmakat, amelyeket a Mi Hazánk-os szimpatizánsok, fideszes bértollnokok és a hozzájuk köthető portálok (kuruc.info), FB-oldalak terjesztenek. Az igazság az, hogy a Jobbik nem vonult ki szervezetten Dúró Dóra felszólalásáról, képviselőink nem is tudhatták, hogy miről fog beszélni”

– hazudja Sneider (a "történész-demográfus" helyesírási hibáit az utókor okulása céljából nem javítottuk – a szerk.), miközben a parlamenti jegyzőkönyv is egyértelműen tartalmazza a felszólalása előtti házelnöki felvezetőt:

„Tisztelt Országgyűlés! „A badacsonyi gyilkosságról és a teendőinkről” címmel napirend utáni felszólalásra jelentkezett Dúró Dóra képviselő asszony. Parancsoljon, képviselő asszony, öné a szó.”

Ráadásul nemcsak innen tudhatták a témát, azt már legalább fél nappal (vagy napokkal) korábban közzéteszik mindig, mert a pártok vizsgálják egymás tervezett témáit is. Dúró előtt pedig sorra jobbikos képviselők szólaltak fel ugyancsak napirend után, ők (az összes bent maradt jobbikos képviselő mind) nem véletlenül egyszerre kapcsolták ki laptopjukat, s vonultak ki gyorsan, felszólalása első fél percében, demonstratívan a „nagy ellenálló urak”, akik utólag már gyávák vállalni tettüket, csak az egy szem Dúró Dórával szemben voltak olyan bátrak együtt.

 Sneider gátlástalanul folytatta a tagság hülyének nézését a kommunista terrorista Mandela ügyében is:

„Ugyanúgy hazugság az is, hogy a Jobbik a fővárosi közgyűlésben megszavazta a Nelson Mandeláról szóló közterületi elnevezést. Nem szavazta meg, mert a fővárosi közgyűlés az érintett kerületre bízta a közterület-elnevezéssel kapcsolatos döntést. Senki ne engedje magát megtéveszteni azon hazugságokkal, amelyeket a Jobbikból kizárt, kilépett emberek parancsra terjesztenek”

– írta Sneider, pedig a hírek mindenhol egyértelműen fogalmaztak:

Hírdetés

„A Fővárosi Közgyűlés szerdán tizenhárom névtelen közterület elnevezéséről döntött, aminek eredményeként a XI. kerületben a Nobel-békedíjas Nelson Mandela nevét veheti fel egy park. A testület egyhangúlag fogadta el a városvezetés előterjesztését, ugyanakkor Hoffmann Tamás (Fidesz-KDNP), a XI. kerület polgármesterének kérésére a Bikás park közelében található park csak a helyi képviselő-testület megerősítő döntését követően veheti fel Dél-Afrika első színesbőrű elnökének nevét.”

Ezt erősíti meg az ülés jegyzőkönyve is, melyből az is kiderül: bár Tokody Marcell, a Jobbik fővárosi képviselője jelent volt az ülésen (melyből csak havonta egy van), nem szólt hozzá semmihez, és maga is megszavazta a Mandela park egyhangú elnevezését:

 A Jobbik rendszeresen hazudik saját tagjainak is a párt botrányos ügyeiről, illetve oszlásáról, ld. alább néhány kapcsolódó anyagunkat.

(Kuruc.info)

Titkosították, de kiszivárgott: 556-ról 221-re apadt a Jobbik küldöttjeinek száma

Sneidernek diplomája sincs, mégis történész-demográfusként tetszelgett saját pártja előtt

Egyre gatyább a helyzet: lassan már csak a passzívak maradnak a Jobbikban

Asztaltársaságonként 10 ezer forintot fizetett a Jobbik az augusztus 20-ai résztvevőknek, így sem voltak százan sem

Nem tagadják már a 200 ezres fizetésemelés megszavazását; Gyöngyösi: ők megérdemlik, nem ülhetnek ott éhbérért


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »