Így hazudik egy zavarkeltő szélsőliberális

Így hazudik egy zavarkeltő szélsőliberális

A Párbeszéd nevű párt, amely annyira jelentéktelen formáció, mint egy porszem, nos ennek a bárhová kizárólag az MSZP köpenye alá bújva bejutni képes alakulatnak a korábbi EP-képviselője, ma a Karácsony Gergely vezette Fővárosi Önkormányzat brüsszeli képviseletének vezetője a Mérce nevű szélsőséges, sorosista portálon megjelent véleménycikkében ezeket a szavakat tudta leírni:

„Ne felejtsük, ez egy relatíve ártalmatlan járvány. Eddig nagyjából 350 000 megbetegedéssel és 15 000 halálos áldozattal járt a világban”.

Túl azon, hogy ennyi megbetegedés és haláleset esetén sem írhat egy járványról valaki ilyet, hogy ártalmatlan, Jávor még a számokkal sincs tisztában, vagy szimplán csak hazudik.

Már a cikk megjelenésének idején is jóval 30 ezer felett volt a koronavírus-járvány elhunyt áldozatainak száma, ami több mint a duplája annak a számnak, melyről Jávor hadovál, a hétfő esti legfrissebb adatok szerint pedig 768 370 ember fertőződött meg szerte a világon és 36 912-en haltak bele ebbe a szörnyű ragályba, ebből csak Olaszországban 11 591-en!

A számok pedig sajnos folyamatosan nőnek.

A többszörösen megbukott szélsőliberális politikus nyilván nem látta a Sky News videóját sem, amelyet a bergamói kórházban készítettek, ahol nem túlzás, apokaliptikus állapotok uralkodnak. Ha látta volna, talán nem nevezné relatíve ártalmatlannak ezt a szörnyű kórt, ezt a borzasztó ragályt!

Hírdetés

Csak emlékeztetném Jávor Benedeket, hogy ez egy világjárvány és az ENSZ Egészségügyi Világszervezete nyilvánította annak.

Kimondom: Jávor Benedek egy végtelenül felelőtlen ember, sőt hazug és zavarkeltő, aki úgy gondolja, hogy olyan erők állnak mögötte, hogy még ezt is megteheti.

Jómagam csak egyben bízom: Tényi István úr is olvasta a cikket és megteszi a feljelentést Jávor ellen – ahogy Lamperth Mónika ellen is megtette – és akkor talán majd ez az ember ráébred, neki sem lehet mindent. Veszélyhelyzet van ugyanis, ha nem tudná Jávor Benedek „úr”!

Winkler József

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »