Így hajszolnak öngyilkosságba a világ legcsodálatosabb demokráciájában egy fehért, aki életét védte a rátámadó drogos néger bűnözőtől

Így hajszolnak öngyilkosságba a világ legcsodálatosabb demokráciájában egy fehért, aki életét védte a rátámadó drogos néger bűnözőtől

"Egy BLM-féle »békés tüntetésen« május 30-án a nebraskai Omahában James Scurlock békésen tüntetve betört egy építészirodába, felkapván egy széket és hozzávágva két számítógépmonitorhoz, felkapva egy telefont az asztalról, hozzávágva a falhoz, amint a barátai megsemmisítettek még egy monitort – minderről videófelvétel készült" – írja Ann Coulter a Taki’s Magazine-on.

"Nem sokkal odébb – folytatja a cikk – az iraki háborús veterán és Trump-támogató két bárját, a The Hive-ot és a The Gatsbyt vigyázta 68 éves édesapjával és egy biztonsági őrrel együtt. A békés tüntetők nem sokkal később bejutottak Jake bárjába, bedobtak egy utcai kresztáblát a The Hive ablakán. Jake és édesapja kiszaladt, hogy megakadályozzák a békés tüntetőket a behatolásban."

Mi történt ezután? Scurlock barátja leütötte Gardner apját (erről is videó van). Gardner apja segítségére sietett, majd felhúzta pólóját, hogy világossá tegye, fel van fegyverezve, és azt mondta a zavargóknak, hogy menjenek tovább. Erről is videó van. Hallatszik, hogy a tüntetők azt suttogják: nem éri meg megpróbálkozni a bárral. Ekkor azonban egy bizonyos Alayna Melendez hátulról nekiugrott Gardnernek, leteperte az utcán a földre, majd egy másik tüntető is ráugrott Gardnerre, aki ekkor két lövést adott le a levegőbe – erről is videó van.

Három másodperccel később, ahogy Gardner próbál felkelni, Scurlock ugrik rá, és fojtófogást alkalmaz rajta – amit, ha a rendőrség alkalmaz, és a fogvatartott belehal, szándékos gyilkosságnak vesznek. Gardner a felvételek szerint azt üvöltötte: "mássz le rólam!"

Ezután Gardner valamiképp a bal kezéhez ügyeskedte fegyverét, majd vállon lőtte Scurlockot, akinek a kulcscsontján is keresztülment a golyó, és meghalt.

A New York Times szerint a két férfi "dulakodott".

Mi történt ezután? Gardnert következő este 11-ig a rendőrségen tartották és kifaggatták. A kerületi főügyész, Don Kleine és helyettese, Brenda Beadle – mindketten demokrata pártiak –, valamint a nyomozók 12 órát töltöttek azzal, hogy a számos rendelkezésre álló videó alapján rekonstruálják az eseményeket. Egyöntetűen arra jutottak, hogy Gardner önvédelemből lőtt.

A közösségi médiában az terjedt el, hogy Gardner niggerezett, de ezt a videók sem támasztják alá, és Scurlock barátja is cáfolta, hogy hallott volna ilyet. (Fehéreket gyalázni ugyanis csak a sötéteknek szabad – akárcsak nálunk – a szerk.)

Hírdetés

A 22 éves Scurlock vérében egyébként metamfetamint és kokaint találtak, azaz be volt drogozva, és amúgy is: meglehetősen hosszú bűnözői múltja volt, többek közt birtokháborítás, erőszakos cselekedetek és más bűncselekmények voltak a rovásán.

A baloldali lejárató úthenger azonban beindult: a nebraskai törvényhozás szenátora, a biszexuális Megan Hunt teljesen alaptalanul többször a fehér felsőbbrendűség hívének nevezte Gardnert, egy másik nebraskai szenátor, az úgyszintén biszexuális Kara Eastman pedig "hidegvérű gyilkosságnak" nevezte Scurlock lelövését. (Azért fontos, hogy biszexuálisok, mert Gardnert nem szerette a transznemű mozgalom, mivel többször megjegyezte a közösségi médiában, hogy szerinte csak az uniszex mosdókba szabadna őket beengedni.)

Ezután a Twitteren és más fórumokon már evidenciaként terjedt, hogy Gardner a fehér felsőbbrendűség híve, homofób és Trump-szavazó.

A szélsőbalos csőcselék megszállta Kleine házának környékét, és nyomást gyakorolt az ügyészre, aki végül bevett a csapatba egy fekete ügyészt, Fred Franklint, aki nem sokkal később "terroristaveszélynek" találta nevezni azt, hogy Gardner tudatta a zavargó csőcselékkel, hogy fegyvere van.

Emellett talált egy új "bizonyítékot" Gardner állítólagos rasszizmusára, mégpedig hogy a tüntetés éjszakáján azt írta a Facebookon: "Amikor arra gondolsz, vajon mit hozhat még számomra 2020, hirtelen kénytelen vagy 48 órán keresztül katonai jellegű készenlétben lenni". ("Just when you think ‘what else could 2020 throw at me?’ Then you have to pull 48 hours of military style firewatch.")

Gardner bárjainak főbérlője azonnal kitette a két bárt az épületből, és hangzatos bocsánatkérő levelet küldött a többszörös bűnöző Scurlock családjának.

Azaz Gardner ekkor 95 év börtönnel nézett szembe, amiért lelőtt egy őt fojtogató többszörös bűnözőt, majd elvesztette bevételi forrásait is. A barátai ezért gyűjtést indítottak a GoFundMe-n, hogy legyen miből fizetnie az ügyvédet a bíróságon.

A GoFundMe azonban minden próbálkozásnál lekapcsolta a Gardner megsegítésére indított gyűjtést.

Ezzel szemben a Scurlock családjának megsegítésére indított gyűjtést engedélyezte, és azon össze is gyűlt negyedmillió dollár.

Ezek után Jake Gardner, aki eredetileg csak a bárjait akarta megvédeni az erőszakos, zavargó BLM-tömegtől, a kilátástalanság miatt pár napja öngyilkos lett.

Ann Coulter arra jut: bojkottálni és perelni kell a GoFundMe-t, a Facebook- és Twitter-csőcseléket.

(Taki’s Magazine – Mandiner nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »