Így fojtogatják a rendőröket a borsodi kocsmában

2021. október 16-án este egy borsodi település sörözőjében verekedés miatt intézkedtek a rendőrök, ennek során – előállítás céljából – egy fiatal férfit kísértek ki megbilincselve a szórakozóhelyről. A férfi ittas állapotban lévő apja a presszó teraszán tartózkodott, és az egyik rendőrt megöléssel fenyegette, miközben megragadta annak ruházatát, majd ököllel, közepes erővel mellkason ütötte. A rendőr a 49 éves férfit magától ismét ellökte és a karját megragadva próbálta megbilincselni.

Az édesapjával és testvérével szembeni rendőri intézkedést észlelő és azt megakadályozni szándékozó szintén ittas 24 éves férfi a presszó kapujánál ekkor hátulról erősen megszorította a rendőr nyakát. A rendőr az idősebb férfit elengedve hirtelen megfordult, és a fiatalabb férfival szemben elvezető fogást alkalmazva egy jelenlévő polgárőr segítségével megbilincselte.

Hírdetés

https://vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456240025&hash=1959352a528fc9be&hd=1

Az őrizetben lévő elkövetők gyanúsítotti kihallgatásukon beismerték a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozó ügyészség álláspontja szerint a – többszörösen – büntetett előéletű idősebb férfi és a rendőrt fojtogató fiatalabb férfi letartóztatása nem mellőzhető. A Debreceni Járásbíróság az ügyészség indítványa ellenére nem rendelt el személyi szabadságot érintő kényszerintézkedést. A döntéssel szemben az ügyész fellebbezett – közölte honlapján az ügyészség.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »