Így értékeltek Radványiék a Zólyombrézó elleni vereség után

Így értékeltek Radványiék a Zólyombrézó elleni vereség után

Amint arról korábban beszámoltunk, vasárnap sorozatban negyedik vereségét szenvedte el a Komáromi FC. A lilák Zólyombrézó csapatát fogadták az aranyosmaróti ViOn Arénában és szenvedtek 2:1-es vereséget.

A találkozó után Radványi Miklós értékelt:

„Az első félidő a mi oldalunkról nem volt ideális. Nem tetszett a vendégek játékosának helyzete a bedobásnál, ami az első gólhoz vezetett. A Zólyombrézónak területi fölénye volt, de a térfélcsere után átvettük a kezdeményezést. Gólhelyzeteket is dolgoztunk ki és megérdemeltük a döntetlent. Viszont ismét egy gyerekes gólt kaptunk, és ezt nem engedhetjük meg magunknak. A fiúknak viszont nincs mit felrónom.”

közölte Radványi Miklós, akinek védencei a hétvégén ismét pihennek majd, miután a Slovan gyepszőnyegcsere miatt a szombati pozsonyi bajnoki halasztását kérte.

Niké Liga: Hiába egyenlített, kikapott a Komáromi FC

Hírdetés

A vezetőedző mellett nyilatkozott még a mérkőzés után az egyetlen komáromi gól szerzője, Dominik Žák is.

„A második félidő részünkről egyértelműen jobb volt, sajnos nem sikerült gólra váltanunk a helyzeteinket. Végül kiegyenlítettünk, de a végjátékban hagytuk, hogy gólt kapjunk és ismét pont nélkül megyünk haza. Nem vagyunk egyszerű helyzetben, de készülnünk kell a következő mérkőzésre”

mondta Žák.

A jelenleg a tabella kiesőhelyén álló komáromiak legközelebb október 30-án lépnek pályára a nagyszombati Spartak ellen, majd november 2-án a DAC-ot fogadják Aranyosmaróton.

Niké Liga: Változik a Komáromi FC menetrendje

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »