Így dolgoznak az embercsempész cigány bűnbandák

A déli határvidéken fokozatosan átvették az embercsempész „üzletágat” a cigány bűnbandák. Megtehetik, amíg a rendőrök nem lépnek fel ellenük. Egyelőre nem iparkodnak…

Persze nem szabad általánosítani, de azért tényleg döbbenetes, hogy miközben az egész ország a döbbenetes mértékű bevándorlásról beszél, vannak olyanok, akik ebben is „üzletet” látnak. És ne lepődjünk meg azon, hogy a cigány bűnbandák élen járnak ebben.

Hírdetés

Először a guberálósok jelentek meg, akik a bevándorlók ruháit és eldobott dolgait gyűjtötték össze. Toroczkai László ennek kapcsán készített elrettentő szórólapot Ásotthalmon, amellyel arra hívta fel a figyelmet, hogy az összeszedett ruhák számos betegségnek lehetnek táptalajai. 

A guberálókat követték a taxis hiénák (ők javarészt nem cigány emberek voltak), akik nagy összegekért fuvarozták Szegedre vagy éppen Budapestre a migránsokat. Tóth Péter, a Jobbik szegedi képviselője ennek kockázataira, valamint a megelőzés módszereire már hónapokkal ezelőtt felhívta a figyelmet, érdemi lépéseket azonban a szervek nem tettek.

Tóth Péter nem sokkal később már az embercsempészek és a bevándorlók kifosztására létrejött bűnbandák elleni rendőrségi fellépést sürgette. Sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a cigánysorok lakói folyamatosan jelen vannak az ártéri területen, ahol bűnszervezetként embercsempészetet végeznek. Szemléletes példa a bevándorlók megsarcolására, hogy egy flakon ásványvízet 10 euróért adnak el nekik. 

A fenti videókon is jól látszik, hogy a mai napig nem változott a helyzet Szeged környékén. Ugyanakkor továbbra sem értjük, hogy a Belügyminisztérium miért nem lép az ügyben, miért csak minket zavar ez az áldatlan állapot. Továbbá az is még mindig költői kérdés, hogy a Szegedi Rendőrkapitányság vezetője alkalmas-e a posztjára. 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »