Így csinált Molnár Zsolt ülepet a szájából

Így csinált Molnár Zsolt ülepet a szájából

Hogy csinálunk ülepet a saját szánkból? – erre a kérdésre válaszolva tartott különleges bemutatót Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke az ATV-n.

Molnár mutatványa gyorsan zajlott ahhoz, hogy a nézők széles tábora is azonnal megértse a lényegét, ezért most bemutatjuk a show részleteit.

Első állítás: „A Magyar Szocialista Pártnak konzekvens az álláspontja: nem támogatunk kötelező betelepítési kvótát, nem kívánjuk lebontani a kerítést…”

Vagyis migránsellenesek, mint a szél. Vagy mégsem? Nézzük a mondat következő részét.

Második állítás: „…, és egyébként támogatunk minden méltányos és humanitárius eljárást.” Persze, hogy mégsem, hiszen ez nem mást, mint a migránsoknak adott név nélküli bankkártyák és a humanitárius vízum támogatását jelenti, ami az illegális bevándorlás legalizálását, szabályozott mederbe terelését segíti elő. A humanitárius vízum révén a migránsok az Unión kívül, például uniós országok nagykövetségén részesülhetnek az EU területére belépésre jogosító engedélyre, aztán azzal akkor és oda megy, ahova akar. A név nélküli bankkártyával pedig az ellátásól is lehet gondoskodni. Minek bontsanak kerítést, ha a kapun is bejöhet bárki. Sokkal több, mint a kötelező kvóta révén. – Ügyes! – mondá erre az egyszeri ember.

Magyarán, a szocik támogatnak minden olyan menedzselt lehetőséget, amellyel a migránsok korlátlan számban bejöhetnek az Unióba, így Magyarországra is.

Harmadik állítás: Ehhez „Azonban egységes európai fellépésre lenne szükség”, magyarán Soros és Gyurcsányné kedvencére, az Európai Egyesült Államokra, ám legnagyobb sajnálatukra „ezt a kormánypártok inkább akadályozzák.”

Hírdetés

S akkor álljon itt egy a Fidesz EP kampányának hét pontjából.

„Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!” A mondatnak elő- és utótagja nincs.

Molnár Zsolt tehát pillanatok alatt bemutatta, amit kevesen tudnak utánozni: egy mondaton belül csinált ülepet a saját szájából.

Bravó!

Horváth K. József – https://leander.blogstar.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »