Így csinált "fehér fajgyűlölőt" a félnéger iskolai lövöldőzőből a CNN

Így csinált "fehér fajgyűlölőt" a félnéger iskolai lövöldőzőből a CNN

Ilyen szintű csalás és hazugság után komoly büntetéseket kellene fizetni, de persze nekik mindent lehet, ha a fehérek lejáratásáról van szó. Két zsidó származású gyerekmészáros után itt egy néger.


A szintén néger USA elnök üvölt, hogy be kell tiltani a fegyvereket, persze csak a fehéreknek, mivel hivatalosan ők fegyverkeznek csak. A négerek megteszik a hivatal megkerülésével. De a törvényt betartó és tisztelő fehérektől persze el kell venni. Melléfogott az elnök az idióta magyarázatával, miszerint ahol sok a fegyver sok a gyilkosság, ugyanis éppen ott a legtöbb a gyilkosság, ahol a legkeményebb fegyvertörvények vannak az USA-ban. Ahol laza a fegyvertartási törvény, ott sokkal kisebb a fegyveres bűnözés.

Hírdetés

Hogy mennyire a fehérek ellen szól ez az egész hisztéria és propaganda? Nézzük csak meg a CNN gyilkosról közölt fényképét. Szó szerint kifehérítették a négert. Az orrát is elvékonyították egy kicsit, hogy ne látszódjék a széles néger orr, a bőrét pedig teljesen kifehérítették. És ezek után mondja azt valaki, hogy nem a fehérek ellen megy ez az egész mocskolódás.

(nemzetiarcvonal.net nyomán)


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »