Igazítottak a 11-es út felújítási tervein, de hamarosan hozzáfognak a munkához

Igazítottak a 11-es út felújítási tervein, de hamarosan hozzáfognak a munkához

Szentendrén módosítottak az elképzeléseken, a tavasszal indul a felújítás.

Megbeszélést tartottak a 11-es út felújítása ügyében, az eseményen többek között részt vett a Magyar Közút Pest-megyei igazgatója és Szentendre polgármestere is – derül ki a szentendre.hu beszámolójából.

A Magyar Közút a szentendrei önkormányzat módosítási javaslatai közül Vitályos Eszter, az Emmi európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára és Fülöp Zsolt polgármester kérésére befogadta a Telep utcánál a balra kanyarodással kapcsolatos önkormányzati módosítási javaslatot.

Ezen változtatások nem okoznak fennakadást az előkészítésben, így késedelem nélkül, az eredeti tervek alapján

Hírdetés

a tavasszal megkezdődnek a munkálatok,

amelyektől a kormány és az önkormányzat is azt reméli, könnyebb, gyorsabb és biztonságosabb áthaladást tesznek majd lehetővé az érintett szakaszon.

Szentendre szorgalmazta a kivitelezés ideje alatti forgalomterelésről szóló további egyeztetéseket, melyek a Magyar Közút ígérete szerint januárban folytatódhatnak. A város kérésére az illetékes minisztérium megvizsgálja a 11-essel párhuzamos tehermentesítő út ipartelepig vezető szakaszának kiépítési lehetőségeit is.

A felújításra a magyar Kormány 4,45 milliárd forintot fordít, amelybe az út szélesítése, a lámpák összehangolása és biztonságos kanyarodósávok kialakítása is beletartozik majd.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »