Igazi civilek indulnak harcba az embercsempészek és Soros bandái ellen

A bevándorlásellenes Identitás Mozgalom hajója még ezen a héten kifut szicíliai kikötőhelyéről, Cataniából, hogy felvegye a harcot az embercsempészekkel, és megakadályozza a migránsok Európába jutását. Bár ez nem az ő kötelességük lenne, de Európa és Olaszország vezetői gyakorlatilag semmit sem tesznek a migránsbiznisz ellen. Az embercsempészeket a humanitáriusnak álcázott Soros-féle „civilek” segítik.

A magát Defend Europe-nak, azaz Európa Védelmezőjének nevező csoport azt tervezi, hogy migránsokat szállító hajókat állít meg és fordít vissza Afrika felé. A C-Star nevű hajó legénysége fiatalokból áll, főleg európaiakból, de jöttek fiatalok az Egyesült Államokból és Kanadából is. Saját bevallásuk szerint „meg akarják védeni Európát”. A csoport vasárnap jelentette be, hogy C-Star nevű hajóját még a héten előkészíti a legénység és útnak is indulnak a Földközi-tengerre – írja az Express. A csoport egyik női tagja, Brittany Pettibone Twitter-videóban üzent:

Hírdetés

Megérkeztünk a csodás Cataniába, Szicíliába, hogy megvédjük Európát… Hamarosan megkezdődik.
Jelen állás szerint már több mint 100 ezer dollárt gyűjtöttek össze az akcióra. A C-Staron összesen 15 fős legénység teljesít majd szolgálatot. A tervek szerint nem fogják megakadályozni a migránsok BGO-hajók általi kimentését, de az embercsempészek migránsokat szállító csónakjait megpróbálják majd visszafordítani.

Már számos bizonyíték van rá, hogy a földközi-tengeri emberkereskedelmet, és így Európa népvándorlókkal való elárasztását a Soros György amerikai spekuláns által finanszírozott NGO-hálózat segíti. Pontosabban: a bűnözők és az álcivilek egymást segítve ténykednek, közösen kijátszva a hatóságokat. Áprilisban Carmelo Zuccaro olasz államügyész bátran ki is mondta az igazságot: bizonyos NGO-k (non-governmental organization, azaz: nemkormányzati szervezet) mögött az észak-afrikai embercsempész szervezetek pénze áll. Megjegyezte, hogy az embercsempészet, tehát a migránsok szállítása jelenleg legalább akkora üzletet képvisel mint a kábítószer-kereskedelem, és tudomása van az NGO-k és az embercsempészek közötti kapcsolatokról. Az államügyészt szókimondása miatt az olaszországi balliberálisok meghurcolták, vizsgálat indult ellene.

Egy keddi német lapinterjúban az osztrák belügyminiszter, Wolfgang Sobotka pedig arról beszélt: közvetlenül együttműködnek a Földközi-tenger líbiai partjainál az embercsempész bandák és a „civil” szervezetek, amelyek ezért büntetést érdemelnek.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »