Igazán menők voltak a Tápióbicskén "gengszterkedő" fővárosi fiatalok

Igazán menők voltak a Tápióbicskén "gengszterkedő" fővárosi fiatalok

A nagykátai rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 21 éves és egy 22 éves budapesti férfit.

A nyomozás adatai szerint K. András és K. Gyula 2019. április 21-én 11 óra 30 perc körül egy VW Passat típusú személygépkocsival közlekedett Tápióbicske belterületén, amelyet K. Gyula vezetett. Amikor a Rákóczi útra értek, a gépkocsiban utasként tartózkodó K. András – feltehetően egy Airsoft fegyverből – több célzott lövést adott le egy, az utcán tartózkodó férfira, amelyek közül az egyik lövés a sértett lábát eltalálta. Ezt követően a két férfi a gépkocsival a Rákóczi úton továbbhajtott, majd K. András egy járdán sétáló 17 éves fiúra is többször rálőtt, amelyekből egy lövés a sértett lábát eltalálta. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a lövések következtében mindkét sértett nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Hírdetés

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. A rendőrök a két budapesti férfit Tápióbicskén, a Kispánd utcában elfogták és a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Nagykátai Rendőrkapitányság a két férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt -szabadlábon hagyásuk mellett – folytatja a nyomozást.

(Police)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »