Ifj. Lomnici Zoltán: a Soros-terv egy logikusan felépített ördögi terv

Ifj. Lomnici Zoltán: a Soros-terv egy logikusan felépített ördögi terv

Elfogadhatatlan a hangulatkeltés.

Éheztetik a menekülteket a déli határon, a tranzitzónákban – állítja több afgán család esetére hivatkozva a Helsinki Bizottság és az ellenzéki sajtó. A német médiában pedig börtönnek, internálótábornak is nevezték az állomásokat, ami nehezen értelmezhető, mert a zónák nyitottak, Szerbia felé bármikor elhagyhatók.

Aki Magyarországon nemzetközi védelem iránti kérelmet terjeszt elő és nem kap menekült- vagy éppen oltalmazotti státuszt, vele szemben idegenrendészeti eljárást indítanak meg, amely alatt már nem jogosult ellátásra a magyar adófizetők pénzén, a gyermekekre és a várandós anyákra ez az intézkedés nem vonatkozik – mondta a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász. Hozzátette: a nagykorú harmadik országbeli emberek előtt nyitva áll a lehetőség, hogy Szerbia felé elhagyják a tranzitzónát.

Nem reális az az állítás, hogy itt bármiféle börtönben lennének, ahol éheztetik őket. A strasbourgi emberjogi bíróság ugyan néhány esetben megállapította, hogy nem volt jogszerű az ellátás elmaradása, de ezekben az esetekben jelezte a bevándorlási hivatal, hogy eleget tesz a bíróság döntésének, tehát jogállami keretek között zajlik a teljes eljárás” – szögezte le az alkotmányjogász.

A Nyílt Társadalom Alapítványok által támogatott szervezetek meg akarják szüntetni a tranzitzónákat, és folyamatosan fogást keresnek rajtuk.

Ifj. Lomnici Zoltán leszögezte:

Az úgynevezett „migránsbizniszről” azt mondta, hogy különböző migránscsoportokra rátelepedve jogvédő szervezetek Magyarországon vagy Strasbourgban eljárásokat indítanak, ezzel leterhelve a magyar igazságszolgáltatás egy részét, és Strasbourgban olyan kártérítéseket ítélnek meg, amelyekből bőven profitálhatnak ezek a szervezetek is.

Hírdetés

Emlékeztetett, hogy a Migration Aid nevű szervezet egyik aktivistája egy újságírónak elárulta, hogy Soros György célja a pénzügyi és politikai haszonszerzés.

– fűzte hozzá az alkotmányjogász.

Kétségtelen tény, hogy ehhez olyan eszközöket is igénybe vesznek a „perlési mánián” túl, mint a közérdekű adatigénylés, és számos más terület, amely hol indokoltan, de inkább indokolatlan leterheli az adatigénylés vagy az igazságszolgáltatás egy részét – mondta Lomnici.

Kitért arra is, amit korábban Georg Spöttle említett, hogy egyetért azzal, hogy az NGO-k, azaz a nem kormányzati szervezetek finanszírozzák ezt az újkori migrációs hullámot, hiszen az embercsempészek annyi pénzt kérnek, amit az Afrikából vagy az arab világból elindulók nem tudnak kifizetni. Úgy vélte, ezt a pénzt befektetési céllal különböző gazdasági és pénzügyi körök megelőlegezik a migránsoknak, hogy a saját politikai programjaikat – amelyeknek következtében busás haszonra számíthatnak – megvalósítsák.

– mondta a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában ifj. Lomnici Zoltán.

A teljes beszélgetés visszahallgatható a hirado.hu oldalra kattintva.

www.magyaridok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »