Idén márciusban kárpótlás nélkül elkobozzák a dél-afrikai fehérek földjeit a rasszista niggerek

Idén márciusban lép életbe az a törvény, melyet még decemberben fogadtak el Dél-Afrikában, és amely elkobozza a fehér farmerek földjeit, mindezt bármiféle kárpótlás nélkül. A törvénnyel és a fehérellenes rasszizmussal büszkén és egyre nyíltabban kampányoló dél-afrikai pártok szinte nem is ütköznek nemzetközi ellenállásba.

Pedig gondoljuk csak el, mi történne, ha mondjuk a francia vagy a német elnök kijelentené, hogy az arabok és nem fehérek házait, birtokait, ingóságaikat elveszik és cserébe nem kapnak semmit a károsultak. Emellett azt se felejtsük el, hogy Dél-Afrikában rendkívül kegyetlen gyilkosságok történnek, melyek elsősorban a fehér farmereket sújtják, akiket válogatott borzalmak között kínoznak hosszasan és végeznek ki, a nőket megerőszakolják, a gyerekeket agyonverik, időnként forró olajban sütik meg.

Ezt jelenti a Mandela-féle szivárványnemzet és ennyit jelent, ha hagyják a pusztító rasszizmust kiteljesedni. Ilyen a 21. századi Dél-Afrikai Köztársaság.

Még 2018. decemberében fogadták el Dél-Afrikában azt a törvényt, mely előirányozta, mindenféle kárpótlás nélkül fogják elkobozni a fehérek földjeit. Mindez abban a világban történik, ahol minden rossz mozdulatért és genderügyileg nem jól megfogalmazott mondatért a jogvédők kopogtatnak, ezek lettek a legfontosabb világproblémák. Így egyszerűen érthetetlen, hogy nem okoz világfelháborodást egy ilyen brutálisan rasszista és aljas ötlet, melyet ráadásul törvénybe is iktattak Dél-Afrikában.

Donald Trump, amerikai elnök még tavaly augusztusban felszólalt a kőkemény rasszizmus fekete példája ellen, a dél-afrikai elnök, Ramaphosa szerint azonban Trump a rasszista, amiért aggódik a fehérekért. Magyarul ha fehérként van pofád szólni amiatt, hogy a négerek ölik az ártatlan embereket és elkobozzák a földjeiket, akkor te vagy a rasszista.

Nem is akármilyen fekete potentátokról van ám itt szó, Julius Malema például egy marxista néger. A harmadik legerősebb dél-afrikai párt élharcosa nyíltan rasszista és híveit többször is arra buzdította tömeggyűléseken, hogy öljék meg a fehéreket. Az egyik vele készült interjúban azt nyilatkozta, hogy nem akarja megölni a fehéreket, egyelőre… A jövőben azonban nem tudja garantálni, hogy ez ne történjen meg.

Hírdetés

Ezek az emberi érzésekkel nem rendelkező lények nyugodtan feszegethetik a határokat, hiszen ellenállásra nem is kell számítaniuk. Donald Trump is csak ledorongolást kapott a haladó médiától amiatt, mert szót merészelt emelni a fehérek jogaiért, míg az a Kanada és Nagy-Britannia, mely minden muzulmán terroristát befogad, elutasította a dél-afrikai fehérek menekültkérelmét. Ez a helyzet ma a fejlett és polkorrekt világban, ahol minden szó az egyenlőséget hirdeti, a valóság azonban horrorfilmre emlékeztet.

De hol tart most a Dél-Afrikai Köztársaság? Az egykor prosperáló gazdaság romokban van, a beígért békés fehér-fekete együttélés el sem indult. A feketék egyenlőségérzését az jelentette, hogy a fehéreket is a legszegényebb szintekre juttassák el, rengeteg fehér gettó található a nagyvárosok peremén, ahol minimális ellátás, ennivaló és ivóvíz jut az embereknek, az állam pedig nem foglalkozik velük, kisemmizésük, elűzésük vagy megölésük a cél.

A farmerek kegyetlen gyilkolászása gátlás nélkül zajlik, gyakran több órás kínzások után mészárolják le őket, miközben folyamatosan tüzelik a fekete lakosságot a fehérek ellen. Ne felejtsük, hogy egy olyan országról beszélünk, ahol a jelenlegi fekete lakosság is bevándorló, ahogy az ott élő búrok és az angolok.

Miközben az Egyesült Államok felé egyik migránskaraván követi a másikat, tele drogosokkal és bűnözőkkel, Európa nyugati és felvilágosult fele nyakra-főre fogadja be az állítólagos menekülteket, addig a valódi veszélyben lévő, üldözött fehér kisebbséggel senki sem foglalkozik Dél-Afrikában. Őket senki sem védi meg, a világsajtót nem járja be a lemészárolt és megkínzott emberek holttesteiről született képek, ismét bizonyságot nyer azonban a liberális és baloldali polkorrekt retorika hazugsága és félelmetes jövőképet sugároz arról, hogy mi várható a főellenségnek kikiáltott fehér emberre, ha folytatódik a jelenlegi világtendencia.

2019. márciusában pedig az emberi jogokért fellépő szervezetek és a fejlett nyugati világ szó nélkül fog elmenni a dél-afrikai földelkobzási törvény életbe lépése mellett, hiszen sokkal fontosabb dolga lesz egy-egy transzgender óvoda alapítási terve és a fehér felsőbbrendűség üldözése közepette.

pesi srácok nyomán


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »