Idén is megrendezik a Lélek Fesztivált Szombathelyen

Idén is megrendezik a Lélek Fesztivált Szombathelyen

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy idén a Lélek Fesztivált nem a pünkösdi hétvégén, hanem egy héttel előtte május 19–20-án (péntek-szombat) rendezik meg.

A hétvége egyik fénypontja a péntek esti szentmisét követő szentségimádás és közbenjáró imaest lesz a székesegyházban Csiszér László zenekarának vezetésével. A jelenlévők egyenként és csoportosan is kérhetnek imádságot a segítőktől és egymástól. Minőségi hang- és fénytechnikával készülnek a szervezők erre az estére, ami különös atmoszférát teremt majd a templomban.

Szombaton Gájer László előadását hallgathatják meg a résztvevők. A szentmisét Székely János megyéspüspök mutatja be. Délután a Haladás Sportkomplexumban lesz dicsőítő koncert és ima Szombathelyért, és Magyarországért.

Hírdetés

A belépés 18 év alatt ingyenes, egyébként kétezer forint a napijegy ára. Az értékesítés megkezdődött, a helyszínen nem terveznek belépőt árulni. Aki étkezést, szállást igényel, illetve 18 év alatti, azoknak szükséges regisztrálni május 8-ig a www.lelekfesztival.martinus.hu oldalon keresztül, a jegyeket szintén itt lehet megvásárolni.

Forrás és fotó: Szombathelyi Egyházmegye

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »