Idegellenes gyíkemberek tehetnek a kölni őrjöngésről

Idegellenes gyíkemberek tehetnek a kölni őrjöngésről

Úgy látszik, hogy miután a német közszolgálati televízió beismerte, hogy hiba volt elhallgatni az eseményeket most a magyar mainstream médiatermékek állnak be a sorba egy komment-pofonra. 

A Magyar Idők szúrta ki, hogy az egykoron német tulajdonú origo.hu újságírója szerint egyre több elemző tekint gyanúval a kölni eseményekre. Ezek a nevén nem nevezett elemzők úgy értékelik, hogy

„szervezett és összehangolt eseményekről lehet szó, amelyeknek épp az a célja, hogy a befogadóbarát többségű országokban – Németországban és Ausztriában – a lakosságot a menekültek ellen hangolja.”

Hírdetés

A lap szakújságírója hozzáteszi: amennyiben ez volt a terv, a dolog sikeresnek látszik, mert egyre több olyan hang hallatszik, hogy a menekültek érkezése veszélyt jelent a társadalmi összetételre. Ebből a közhangulatból természetesen a szélsőjobboldal profitálhat, ezért az elvont konspirációs teória alapján levonhatjuk a végkövetkeztetést: a rablásokért, szexuális inzultusokért, nem azt elkövető bevándorlók tehetnek hanem a Pegida, a Pro Köln, a német szélsőjobboldal. Elképzelhető, hogy maga Hitler támadt fel, hogy gyíkemberként megszervezze a migránsokat, majd saját hatalomra jutását.

Forrás: origo.hu

Köszönjük az oknyomozást, a Föld megmenekült.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »