Ide vezetett Gyurcsányné, a szocialisták és a momentumosok első útja

Ide vezetett Gyurcsányné, a szocialisták és a momentumosok első útja

Csak olyan bizottságielnök-jelöltet tudunk majd elfogadni és támogatni, aki meg akarja állítani a migrációt, meg akarja védeni Európát, tiszteletben tartja a nemzetállamokat, és nem alkalmaz kettős mércét – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője az Origónak adott szerdai interjúban. Mint megjegyezte: már az első napokban világossá vált, hogy az EP-mandátumot szerzett ellenzéki pártok (DK, Momentum, MSZP), az EP bevándorláspárti erőihez csatlakoznak.

Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselője az Origo.hu-nak arról beszélt: a Fidesz-KDNP megválasztott európai képviselői nagyon erős felhatalmazást kaptak arra, hogy küzdjenek a bevándorlás megállításáért, a nemzetek Európájáért és a keresztény kultúra megvédéséért. Hozzátette: mindenkivel együtt fognak működni, aki meg akarja állítani a bevándorlást.

– hangsúlyozta, kiemelve:

Az EP-képviselő leszögezte: az Európai Bizottság elnöki posztjára nem támogatják Manfred Webert, aki többször megsértette a magyarokat.

Hidvéghi Balázs arról is beszélt: már az első napokban világossá vált, hogy az EP-mandátumot szerzett ellenzéki pártok (DK, Momentum, MSZP) az EP bevándorláspárti erőihez csatlakoznak.

Hírdetés

– emelte ki.

www.pestisracok.hu

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »