Ide vezet a multikulti – de van-e visszaút?

Ide vezet a multikulti – de van-e visszaút?

A Kuruc.info olvasói számára minden bizonnyal nem mondok újat, ha azt állítom, demográfiai, etnikai és kulturális tekintetben Nyugat-Európa igen nagy bajban van. Ezeket újra és újra alá lehet támasztani egy-egy újabb felméréssel. Tegyük meg azt most is. Például azzal, hogy a német általános iskolákban egyre kevesebben beszélnek németül.

Egy felmérést készítettek arról, hogy a bevándorló hátterű általános iskolások mekkora hányada beszél anyanyelvi szinten németül, és azt állapították meg, hogy rettenetesen kevesen. Dr. Ralf Krumpholz, a jelentést készítő politikus elmondta, a migrációs hátterű diákok mindössze 8,2 százalékáról mondható el, hogy folyékonyan beszéli az ország hivatalos nyelvét.

Krumpholz jelentésében kitért arra is, hogy a külföldi gyökerekkel rendelkező nebulók több mint 16 százaléka egyáltalán nem beszél németül.

Hírdetés

A kutatás a Rheinische Post által készült, és többek között rámutat arra is, hogy ezen gyerekek mindössze felénél beszélnek csak otthon németül. Duisburg Hochfeld negyedében a legrosszabb a helyzet, ahol a családok 87,9 százalékában beszélnek otthon idegen nyelven. A térségben dolgozó orvosok is panaszkodnak, ugyanis egyre több az olyan beteg náluk, akik képtelenek elmagyarázni, milyen panaszuk van.

Ha nyelvi nehézségek nincsenek is ilyen téren, de azért mi, magyarok sem dőlhetünk hátra nyugodtan. Mert persze azt halljuk nap mint nap a kormánysajtóban, hogy nem akarunk a bevándorlókkal együtt élni (azt én teszem hozzá, hogy letelepedési kötvényesekkel sem), ami helyes és rendben is van, viszont Magyarország három megyéjében a 18 éven aluli lakosság 30%-a cigány származású. Tekintve, hogy ez a népcsoport adja Magyarország legnagyobb bűnözői szubkultúrájának igen nagy részét, ez igenis baj. Azt a szubkultúrát, ahol az öncélú erőszak elfogadott, ahol bűnözőnek lenni menő. És ez igenis nagy baj.

Visszatérve a németekre, óva intenék mindenkit attól, hogy kárörvendően csettintsenek – mert tudom, hogy sokan vannak a nemzeti oldalon ilyen nézetekkel -, mondván, „azok a szemét nyugatiak megérdemlik!” Rettentő rövidlátó szemlélet. És ha 50 év múlva a szomszédos Ausztriában kiemelkedik egy kalifátus? Akkor is hasunkat fogva hahotázunk majd mi, magyarok, akiknek „természetesen” Keleten vannak az „igaz rokonaik”, különben is „Európa minket mindig csak elárult”, és jót szórakozunk a sógorok (labancok, fúj!) bajain? Ezt megtehetjük egészen addig, míg – a most már – „béke vallása” által uralt Ausztria meg nem indítja a dzsihádot hazánk felé… Ha a szomszéd házának teteje ég, és a sajátom még nem, az nem annyira idilli állapot – mert átterjed az enyémre, ha ő nem oltja el. Ha nem oltjuk el. Akár tetszik, akár nem.

Lantos János – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »