„Ide figyelj Viktor, te korrupt zsarnok…” – Orbánnak üzent Vona

„Ide figyelj Viktor, te korrupt zsarnok…” – Orbánnak üzent Vona

Közösségi pénzgyűjtésbe kezd a Jobbik, és azt sem zárják ki, hogy az utcára hívják az embereket – ezek az első reakciók azután, hogy a volt fideszes képviselő Domokos László által vezetett Állami Számvevőszék (ÁSZ) 662 millió forintot vonna el a párttól, kérdésessé téve ezzel, hogy egyáltalán elindulhatnak-e a választásokon. Vona Gábor pártelnök a Hír TV Egyenesen című műsorában azt mondta, hogy „elképesztő a felháborodás”, amit tapasztal az ügyben, őt is meglepte, ami az emberekből „előtört”.

http://mno.hu/

A Jobbik elnöke szerint egyébként ez már nem róluk szól, hanem a magyar demokráciáról. – Vizsga előtt áll a magyar társadalom – mondta, amelyen szerinte el fog dőlni, hogy meddig tűrnek azok az emberek, akik kormányváltást akarnak. Két lehetőséget vázolt: vagy Orbán Viktor eléri a célját és ellehetetleníti a Jobbikot, egyúttal lehúzza a magyar demokrácia rolóit, vagy pedig a Jobbik a kormányváltást akaró emberekkel szövetségben „elsöpri ezt a kormányt”.

Hírdetés

– Ez egy szabadságharc most, a magyar embereknek meg kell küzdeniük azért, hogy egyáltalán dönthessenek

– közölte.

A pártelnök szerint a mostani eset egy „szomorú fordulópont”, példátlan eset, amikor bebizonyosodott, hogy „Orbán Viktornak nem tetszik a demokrácia”.

Vona Gábor a műsorban azt kérte, hogy a képernyőkön keresztül üzenhessen Orbán Viktornak. A kamerába nézve a következőket mondta:

„Ide figyelj Viktor, te korrupt zsarnok! Hogyha azt hiszed, hogy én félek, vagy mi félünk tőled, akkor nagyon tévedsz. Sem én nem félek tőled, sem a Jobbik nem fél a Fidesztől, és azt látom, hogy az emberek sem félnek. Neked kell félned! 2017-ről azt hitted, hogy a lázadás éve lesz, de tévedtél. 2018 lesz a lázadás éve, és a kormányváltó emberek el fognak söpörni téged és el fognak számoltatni téged. Úgyhogy erre készülj, arra kérlek!”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »