IÁ-zászlókat és lefejezésekről készült képeket őrizgetnek maguknál a "szegény üldözöttek" – de a norvég Zsohár ezt is megmagyarázza

IÁ-zászlókat és lefejezésekről készült képeket őrizgetnek maguknál a "szegény üldözöttek" – de a norvég Zsohár ezt is megmagyarázza

A norvég rendőrség bejelentése szerint kivégzéseket és levágott fejeket megörökítő felvételekre bukkantak az országba belépő "menekültek" telefonjain. A kontinensfoglalók csomagjainak átkutatása során Iszlám Állam-zászlókat és más, ugyancsak a terrorszervezethez köthető jelképeket is találtak a "szegény üldözötteknél" – adja hírül a Nettavisen nyomán az RT.

Az utóbbi hónapokban robbanásszerűen megnövekedett a Norvégiába igyekvő bevándorlók száma, a magukat menekülteknek mondóknál azonban néha igencsak gyanús képeket, illetve tárgyakat találnak. A fent említettek mellett halott gyerekekről és a terrorizmus más áldozatairól is őriztek képeket maguknál.

A norvég liberalizmus azonban egészen bámulatos módon tud még ezekre is mentséget találni.

"Több oka lehet annak, hogy valakinél ilyen képek vannak. Például az is lehet, hogy ők tanúi voltak ezeknek az eseményeknek, és meg akarják mutatni másoknak, miben volt részük. Továbbá az is lehet, hogy a terrorista jelképek akkor kerültek a birtokukba, amikor ilyen csoportokkal találkoztak. Riasztónak tűnhet mindez, de más magyarázatok is lehetnek a terrorista szervezetekhez való tartozáson kívül" – jelentette ki Erik Haugland, az ország menekültügyi programjának vezetője, a norvégok Zsohár Zsuzsája.

Hírdetés

Értjük, ugye? Kezébe nyomtak egy IÁ-zászlót valahol Irakban, és ezért egészen Norvégiáig vitte csak úgy véletlenül… Miközben semmi köze a szervezethez. Magyarul csak akkor kellene elhinnünk valakiről, hogy terrorista, ha már kiirtott például egy fél iskolát, vagy a saját családunkat.

A liberális agybajjal kevésbé fertőzöttek már régóta tisztában vannak vele, hogy hamis szíriai útlevelekkel özönlenek be Európába a dzsihadisták (lásd. pl. ezt még szeptemberből: 40 óra alatt készül el a hamis útlevél a holland kormányfő képével), a párizsi támadás után pedig már a naivabbak is kezdenek sejteni valamit, kiderült ugyanis, hogy több mészáros is így érkezett kontinensünkre.

James Comey FBI-igazgató december 9-én kijelentette, az Iszlám Államnak legalább egy olyan  nyomtató gépe van, amellyel igazinak tűnő szíriai útleveket tud kiállítani, ezen kívül számtalan kitöltetlen útlevél is a kezükbe került. "Ez a képességük minden tekintetben aggasztó" – fogalmazott Comey az amerikai szenátus jogi bizottsága előtt.

De Európa persze továbbra is homokba dugja a fejét.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »