„Húzás a p*csába” – ordították a gyerekeknek a Super TV2-n

A csatorna valóságshowjában Bárdosi Sándorra bízták a gyerekek ellenőrzését, de a felvételek szerint eléggé kijött a sodrából. Korábban az Éden Hotel miatt büntették a TV2-t.

Hétköznapi munkakörökben próbálhatják ki magukat ismert emberek a Super TV2 valóságshowjában, a Celebműszakban, ami Bárdosi Sándor esetében azt jelentette, hogy táborozó tizenévesekre vigyázhatott – derült ki a csatorna videójából, amiről a Velvet számolt be. Az olimpiai ezüstérmes birkózó a felvételen kijelentette, hogy megőrzi a lányok szüzességét, majd beült a szobájuk ajtaja elé, kis idő múlva pedig kiabálni kezdett a bent tartózkodó fiúknak. „Hát itt van benn két kisk*csög”, „kopás innen ki a p*csába azonnal, jó?” – üvöltötte a bent tartózkodóknak, majd a bent ülő lányoknak az alábbiakat mondta: „Olyan a szobátok, mintha fölrobbant volna! Holnap ki fogok innen b*szatni mindent, ezt most mondom!” A végén Bárdosi közölte, hogy „amíg én itt vagyok, itt nincs k*rás!”

Hírdetés

A videóban látott megnyilvánulásokkal kapcsolatban kerestük a TV2-t, utólag elfogadhatónak tartják-e az elhangzottakat, illetve hogy a gyerekek szülei látták-e a felvételeket, és előzetesen tudhatták-e, hogy hasonló stílusban viselkedhet-e majd gyerekeikkel valamelyik szereplő. Várjuk a válaszukat, ha megjön, frissítjük cikkünket.

Nem ez az első eset, hogy a csatorna egy valóságshowja botrányt kavar: korábban az Éden Hotel egyik szereplőjét zaklatták a műsorban. Stumpf Nóra később a Heti Válasznak számolt be róla, hogy néhány szexuális tartalmú mondatot az egyik szerkesztő javaslatára mondott el a műsorban. A TV2 előbb tagadta, hogy hiba történt volna, majd elismerte, és vizsgálatot indított, ugyanakkor később perrel fenyegette az Indexet, ha közli, amiket Stumpf a Heti Válasznak mondott el. A nő bejelentette, hogy személyiségi jogi pert indít a csatorna ellen, míg a TV2 úgy látta, Stumpf Nóra manipulálja a közvéleményt. Az erőszakos szexuális közeledést bemutató képsorok közlése miatt a Médiahatóság 14 millió forintos bírságot szabott ki a TV2-re.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »